Холивудски двойки, които са се запознали на снимачната площадка

В Холивуд влюбването и разделите са толкова чести явления, че на никой не му прави впечатление вече. Ние обаче истински се възхищаваме на двойките, които са успели да запазят връзките си в продължение на дълги години. Затова днес ще ви запознаем с тези, които са намерили истинската любов не къде да е, а на снимачната площадка и са успели да създадат силни семейства, въпреки светлината на прожекторите.

1. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Любовта на сладката двойка, известна със страхотното си чувство на хумор, датира от 2010 година, когато заедно снимат Green Lantern. Няколко години по-късно Блейк и Райън си казват заветното „Да“, а в момента се радват и на 3 красиви дъщери.

Резултат с изображение за „ryan reynolds and blake lively“

2. Фреди Принц Джуниър и Сара Мишел Гелар

Сара Мишел Гелар се запознава с бъдещия си съпруг през далечната 1997г., докато снима тийнейджърския ужас „Знам какво направи миналото лято“. Двамата обаче започват да излизат като двойка 3 години по-късно и се омъжват в Мексико през 2002 година.

Резултат с изображение за „freddie prinze jr and sarah michelle gellar“

3. Мила Кунис и Аштън Къчър

Двойката се запознава на снимачната площадка на сериала „Шеметни години“ през 1998 г. Дълги години са близки приятели, но през 2012 г. Аштън Къчър се разделя с тогавашната си партньорка Деми Мур. Мила Кунис също прекратява отношения с дългогодишното си гадже Маколи Кълкин. Кунис и Къчър сключват брак и имат дъщеря и син.

Резултат с изображение за „mila kunis and ashton kutcher“

4. Ева Мендес и Райън Гослинг

Ева Мендес започва да се среща с Райън Гослинг през 2011 година, след като заедно са работили върху „Мястото отвъд дърветата“. Двойката има 2 дъщери и се счита за една от най-стабилните в Холивуд.

Резултат с изображение за „eva mendes and ryan gosling“

5. Адам Броуди и Лейтън Мийстър

Снимачната площадка на „Портокалите“ събира тези млади актьори през 2011 година. 3 години по-късно те си казват „Да“ на частна церемония. Семейството се разраства и сега двойката има дъщеря.

Резултат с изображение за „adam brody and leighton meester“

6. Пенелопе Крус и Хавиер Бардем

През 2007 година Хавиер Бардем започва да се среща с Пенелопе Крус, която беше негова партньорка във „Вики, Кристина, Барселона“. Те се опитват да останат извън светлината на прожекторите и не обсъждат отношенията си пред медиите. Двойката се жени през 2010 година и сега имат 2 деца.

Резултат с изображение за „penelope cruz and havier bardem“