Хейли Бийбър е готова да се помири със Селена Гомес

Май Хейли Бийбър решава да сложи край на враждата със Селена Гомес?! Американският модел изразява съчувствието си към певицата в социалните мрежи и хасресва видео с нея.

Годишната церемония на Американските награди се проведе в Лос Анджелис, а най-коментираното събитие се оказва изпълнението на Селена Гомес след двугодишната й почивка от сцената. Според нейни колеги, преди да излезе пред публиката, тя е получила пристъп на паника, за която Хейли е изразила съчувстивие към певицата.

Подготовката за голямото събитие на Гомес бе показана от нейния личен гримьор Ханг Уанго в профила му в Instagram.

Хейли Бийбър харесва видеото, публикувано от гримьора, като по този начин тя показва, че е готова да зарови томахавките с певицата.

“Лайкът” на модела под видеото на певицата предизвиква бурни реакции и коментари у феновете. Последователите и на двете звезди изразяват надеждите си, че момичетата ще успеят да намерят правилния път една към друга и окончателно ще се помирят, тъй като отдавна вече няма какво да делят.

А през това време, бившото гадже на Гомес, Абел Тесфайе, по-известен като The Weeknd, решава да изненада феновете си. След дълго творческо затишие, рапърът обявява скорошното излизане на новата му песен (може би вдъхновена от или за Селена). Предстои да разберем…