Тъмната страна на всяка зодия

Живот… какво да го правиш, не всичко е цветя и рози, не всичко е красиво и добро. Да, дори и ти. Като всеки човек си имаш своите страхотни качества, но и своите недостатъци. Имаш силни и слаби моменти. Имаш хубави черти в характера и… грознички. Но в това няма нищо лошо – важното е да знаем как да укротим лошото и да дадем път на доброто.

Днес ще се занимаваме именно с тъмната страна на хората и как тяхната зодия може да определи какви грозни черти притежават те.

Всеки си има недостатъци, a днес ще сме малко лоши и ще ги разкрием, според зодията ви, естествено!

Овен

Овните се превръщат ГОЛЕМИ бебета, ако нещата не стават както те искат. В такива ситуации поведението им става не просто детинско, а абсолютно неприемливо и отблъскващо.

Телец

Телците се гордеят с отличните си умения да ръководят финансите си, но са и ДОСТА ГОЛЕМИ материалисти. Хубаво е да се наслаждаваш на красивите предмети и да имаш изискан вкус, но не е хубаво да си чак такъв консуматор. Не е никак готино да си така обсебен от външния вид на нещата и тяхната цена.

Близнаци

Близнаците могат да бъдат доста двулични на моменти и не може да им се има пълно доверие. Те не го правят нарочно в повечето случаи, но толкова лесно обръщат, че хората се объркват от държанието им. Това не е непременно ужасна черта, но е може д абъде неприятна са останалите.

Рак

Раците имат дразнещата склонност да се притесняват и тревожат прекалено много за всичко, да премислят всяка ситуация ужасно много и да са вечно несигурни. Това не е катастрофално, разбира се, но определено не е приятно да си човек, който плаче, мрънка и се тревожи за всичко.

Лъв

Лъвовете са егоисти. Да, нивото на егоизъм варира при различните представители на зодиака, но всички имат една обща черта – обожават да бъдат обожавани. Те искат внимание, постоянно внимание. Най-важното за тях е да не ги игнорораш.

Дева

Девите могат да са доста осъдителни спрямо другите, дори до точка на жестокост. Самите те имат ужасно високи стандарти и очакват същото от останалите, което им изиграва лоша шега и ги прави не много приятна компания, особено в напрегнати моменти.

Везни

Като цяло е лесно да се разбереш с Везните, те се славят с добрина и честност, НО могат да бъдат и големи “мърлячи” или да ти подлеят вода. От тях може да очакваш да те нападнат жестоко, ако се изправиш на пътя им или нарочно да опитат да те саботират.

Скорпион

Скорпионите са студени като ЛЕД. Те ще те сдъвчат и изплюят, без дори да им мигне окото.

Стрелец

Те са супер АРОГАНТНИ! Самоувереността им бързо може да се превърне в чист нарцисизъм, а такова нещо не се толелира лесно. Никой не иска да е около хора, които са напълно погълнати от себе си.

Козирог

Козирозите могат да бъдат големи сноби. Вирват носа си при всеки удобен момент и решават много бързо, че даден човек е “под нивото им”.

Водолей

Водолеите са ДОСТА странни хора. Но не по онзи очарователен начин, който те печели. Те просто са някак… неразбираеми за околните, което ги прави не особено желана компания понякога.

Риби

Рибите са големи скатавки. Те са толкова заети да плуват в собствения си измислен свят, че често забравят за ангажиментите си. Постоянно отлагат задачи и закъсняват за срещи.