Типове модни дрехи, които развалят фигурата

Всяка дама желае да е в крак с модата и хитовите тенденции. Има някои обаче, които колкото и популярни да са, не е добре да имате в гардероба си.

Искаме да изглеждаме добре и да се обличаме по последен писък на модата. Е, в следващите редове ще ви разкажем за някои хитове сред тоалетите при дамите в момента, които по никакъв начин не е добре да спазвате.

Важно е да подбирате дрехата според собствените си вкусове и според фигурата ви. Не винаги това, което гледаме на екрана или на корицата на някое списание, ще ни пасне.

Днес ще ви разкрием кои са тенденциите на 2019 година, които не са подходящи за всеки.

 

Свободни дрехи
Широките дрехи, колкото и да са популярни, не винаги са добро решение. Много дизайнери си мислят, че прилепналите по тялото дрехи са остарели, но определено ключът не е в това да сложим дреха с 5 размера по-големи от нашия.

Широките костюми и якета наистина правят фигурата ни загадъчна, но все пак една жена преди всичко трябва да е сексапилна и красива, а не да прилича на повлекана.

 

Екип за колоездене
Стилисти смятат, че тази мода няма да се задържи дълго време. Късите прилепнали клинчета, които свършват малко над коляното скоро ще останат в миналото. Не е нужно да инвестирате в подобно нещо.

Карайте велосипеди, но моля ви, не излизайте с подобно клинче на улицата. Не сте Ким Кардашиян, въпреки че точно този модел не показва и нейните форми в положителна светлина.

Килоти
Това определено не е дизайнерски провал. Не на всяка фигура обаче отиват такива панталони. Трябва да кажем, че този модел много скъсява краката и фигурата. Такова облекло би паснало идеално, ако сте слаба и висока жена. Тогава защо не?

Ако обаче сте нисичка и имате по-пълни форми, то е добре да не се увличате по тази модна тенденция, а да подбирате неща, които ще изължават визуално долните ви крайници.