Съвети как да изглеждате по-скъпо облечени?

Не съществува универсална рецепта, която да ви осигурява визия за милиони. Но дори един милион в джоба ви няма да помогне тук, защото да изглеждате добре и да се обличате в скъпи магазини – това са различни неща. Но има някои малки тайни, знаейки ги, може да повишите своето чувство за стил и да изглеждате така, сякаш току-що сте слезли от корицата на модно списание. Ние обобщихме съветите на стилистите, които ще ви помогнат да изглеждате за милиони, дори когато имате ограничени средства и дрехите ви не са на луксозни марки, а от масовия пазар.

1. Предпочитайте вещи с благородни нюанси

Светлите цветове в комбинация помежду си са отговорни за елегантността на визията. Следователно тоалет, съставен от няколко светли благородни нюанса, например на бежово, е отлично решение, ако искате да изглеждате скъпо и стилно.

2. Оформете основния си гардероб „извън времето”

Палто в прав силует, бежов цвят от качествен кашмир, бежов шлифер, класически сини дънки, пола – тип „молив”, които могат да бъдат най-различни цветове и текстури – това са елементите на гардероба, които почти не са подчинени на модните тенденции. Достатъчно е само да добавите към тези неща няколко актуални тенденции и стилни аксесоари – и просто няма да могат да откъснат поглед от вас.

3. Инвестирайте в качествени аксесоари

Чанти, колани, шалове, шапки и други аксесоари могат да направят чудеса. Стилните аксесоари, дори и съвсем обикновена пижама могат да направят да изглеждат като “couture”. И забравете за фалшификатите – качествена чанта от неизвестна марка изглежда много по-стилна от фалшива чанта на известната марка с лакиран етикет.

4. Изберете светли или ярки обувки на висок ток

Жълти, сини, червени, телесни класически обувки на ток, купени от масовия пазар, изглеждат също толкова впечатляващи, колкото и тези на луксозните марки. И такива обувки незабавно добавят 1000 точки към всеки тоалет. 5. Изберете меко бельо Дантелите и камъчетата по сутиена, безвкусно прозиращи под дрехите, видимите линии на бикините, може би са една от най-сериозните грешки в стила. Неуспешно избраното или лошо стоящо бельо може да развали доброто впечатление дори на най-безупречната визия Необходимо е да се прави разлика между ежедневното и еротичното бельо за специални поводи. И ако става дума за ежедневното бельо, тогава обикновените сутиени с гладка чаша и безшевни бикини са най-добрият избор.

6. Включете бялото в гардероба си

Облечете се в бяло от главата до петите или го превърнете в централен акцент на вашата визия. Бели панталони, риза, палто – винаги изглеждат великолепно. През зимата образът, състоящ се от бели неща, изглежда още по-луксозен.

7. Изберете дрехи с принт, който ще накара да изглеждате по-скъпо

Класическите отпечатъци са преминали теста на времето, което им позволява да бъдат по-високо от моментните модни тенденции, а дрехите с такива модели предизвикват впечатлението за скъпо и стилно. Тези цветове включват карето”Принцът на Уелс”, което е силно свързано с Великобритания и висшата класа, а също и класическите точки.

8. Включете във вашите снимки дрехи в спортен стил

Съвременната мода е много иронична. Не се ограничавайте до един и същ стил и смело въведете спортните елементи в елегантния си и романтичен образ. На кръстовището на стиловете, се получават уютни, елегантни и в същото време шикозни изображения. Но не умишлено лукави, а съвсем естествени, без ефекта от това, който наистина сте очаквали.

9. Носете само дрехи, които изглеждат „като нови” и се отнасяйте грижливо към вашите вещи

  • Обръщайте внимание на своите вещи, така че да изглеждат “нови”, колкото е възможно повече:
  • Прочетете препоръките за грижата за дрехите, които производителят дава на етикетите и ги следвайте.
  • Честото и интензивно пране води до износване и избледняване на тъканта, което променя формата на продукта. За да ви служи дълго дадена дреха, внимателно перете на най-ниската температура и на минимални обороти на пералнята.
  • Намалете времето за пране до 45-30 минути.
  • Изделията от деликатни тъкани трябва да се перат ръчно, а връхното облекло носете на химическо.
  • Изхвърлете износените дрехи безмилостно, избледнелите дрехи и дрехи с петна, които не могат да бъдат почистени.
  • Ако се откъсне копче, трябва да се зашие веднага.
  • За да се грижите за дрехите, използвайте парна ютия. С нейна помощ може да гладите във вертикално положение. И такива декоративни елементи, като копчета, апликации и волани, няма да усложняват грижата за тази дреха.
  • Не икономисвайте от ремонт на обувките – навреме, сменете капачето на тока, ако е необходимо – аксесоарите. Обувките ще изглеждат добре поддържани и ще ви служат повече. Износените токчета не са секси, просто ги сменете или си купете нови обувки.

10. Заменете копчетата

Един от най-простите начини облеклото да изглежда по-скъпо е периодично да сменяте копчетата. Заменяйте пластмасовите копчета, които са били на дрехата при продажбата и които издават цената на продукта с по-стилни и по-ефектни. Например, от метал, кост или седеф. Може дори да вземете подходящи копчета от стари дрехи, които вече не носите.