Селена Гомез с две нови песни

Селена Гомез знае как да изненадва феновете си! Едва ден след излизането на нейният емоционален нов сингъл “Lose You to Love me” певицата пусна изненадваща втора песен, която определено е по-енергична. Докато първият сингъл е меланхолично сбогуване с несигурна романтика, “Look at Her Now” е пристрастяваща песен , която отпразнува преминаването към по-големи и по-добри неща.”Разбира се тя беше тъжна, но сега тя е щастлива, че се е оттървала (Мм),” Гомез пее докато танцува, под прожектора на неонови светлини, заобиколена от екип танцьори. “Минаха години, докато й попият сълзите, но погледнете я сега, гледайте я как си тръгва.”

В песента подробно се разказва за връзка разпаднала се от “бързи вечери” и “нов живот” и ако наистина се отнася за връзката с бившото й гадже Джъстин Бийбър, може спокойно да предположим, че Гомез не позволява на миналото да я повали. “Чуствам, че пускането на тези две песни една след друга завърши историята за това как човек може да се издигне без значение какви предизвикателства му поднася животът.

Минаха пет години откакто певицата публикува студийния си  албум “Revival”, и това не в първия път, в който Гомез  публикува нова музика без албум към нея. Но певицата на “Look at Her Now” преди това потвърди, че  албумът й е готов по време на участието си в Tonight Show  през юни, така че стискаме палци ,това да е само началото на  завръщането й в музиката.