Реакции на известни личности, относно оттеглянето на Хари и Меган

В изявление, което шокира мнозина по света, принц Хари и Меган Маркъл обявиха официално, че се отказват от кралските си привилегии и задължения.

В социалните мрежи се отприщи бурна вълна от реакции. Някои сравняват херцогинята на Съсекс с принцеса Даяна, други с Йоко Оно, а трети представят нови световни конспирации.

Е, едно е сигурно – новината трудно може да остави някого равнодушен, а това се отнася и за знаменитостите.

 

Упи Голдбърг: “Защо всички полудяват? Хари беше достатъчно ясен. По същата причина той излезе и заяви: “Спрете да се заяждате със съпругата ми, спрете да говорите така.”

 

Джамила Джамил сподели новината за оттеглянето на двойката и добави коментар: “Ето това, дами и господа, е истинската власт!”

 

Ейми Шумър публикува комична снимка в социалните мрежи с надпис: “Крис и аз официално се оттегляме от кралските си задължения. Благодарим ви за подкрепата!”

 

Пиърс Морган, известен английски журналист, писател и телевизионен водещ: “Как може тези двама егоистични мрънкащи използвачи да се държат с Нейно величество така? За какви се мислят? Срам и позор.”

 

Бет Мидлър: “Каква тъжна история. Те продължиха да я тормозят, докато вече не ѝ останаха причини да търпи. Никога няма да се научат, докато това не застраши приходите им. Надявам се да банкрутират благодарение на нея. Принц Хари и Меган се оттеглят от кралското семейство.”

 

Ейва Давърнай, американски режисьор и дистрибутор на филми: “Ако имат нужда от режисьор… Аз кандидатствам!”

 

Наоми Кембъл: “Подкрепям ги, каквото и да решат. Когато разбрах новината, рекцията ми беше: “Браво! Радвам се за нея!”

 

Според източници Елтън Джон, който е близък семеен приятел, разбрал новината от официалния пост и останал силно изненадан. Готов е да ги защити и не е спирал да ги подкрепя от самото начало.

 

Джесика Мълруни: “Силната жена гледа предизвикателството право в очите и му намига.”