Разкрасителни стъпки за свеж външен вид

Заспиваш в 23:00 и се събуждаш в 6:00, а външният ти вид крещи, че имаш нужда от почивка. Ето няколко лесни трика за красота, чието изпълнение отнема по-малко от минута, но същевременно с това дава видим резултат.

Популярният блогър в YouTube Елина Гайман споделя, че външният вид се нуждае от ежедневни грижи, а реализацията на тези грижи не струва нито твърде много пари, нито много време. Ето и нейните предложения за бюти ритуали, които осигуряват свеж външен вид.

Масажирай ръцете си поне 30 секунди

Масажът на дланите и пръстите помага на тялото да се събуди по-лесно и бързо.

Студен ритуал за свежо лице

Замрази бутилка вода. 10 секунди са напълно достатъчни, за да премахнеш остатъците от съня и подуването на лицето.

Много модели изпробват алтернативен метод – потапят лицето си в леген с лед за 30 секунди.

60-секунден масаж на краката

Експресни бюти ритуали за свеж външен вид
Отдели минута за масаж на петите. Именно в тази област има множество точки, които отговарят за различни функции на тялото. След това продължи с лека гимнастика.

Масаж против стареене

Всяка дама използва кремове и серуми. Съветът на Елина е да комбинираш полезното с приятното: в рамките на 30 секунди направи деликатен масаж на областта около очите, а след това отдели още минута за контур на лицето като потупваш леко зоната под брадичката и скулите. По този начин кремовете ще се абсорбират по-добре.

Чао, торбички!

Никой не обича да се събужда с торбички под очите. Ако имаш подобен проблем, охлади две супени лъжици във фризера и след това направи нежен масаж на зоната около очите. Ще забележиш как подуването и тъмните кръгове постепенно намаляват.