Предложения за свеж и актуален цвят на косата за пролет 2020

Почти сме сигурни, че след мрачната зима ти се иска да навлезеш в новия сезон със съвсем нов и свеж образ. Е, имаш късмет – оказва се, че моментът е съвсем подходящ за атрактивно боядисване на косата ти за пролет 2020, което ще те накара да се почувстваш актуална и различна.

Пролет 2020 ще предостави на всяка една от нас пълна свобода на избор. Според професионалистите естествените цветове на косата ще бъдат хита на идната пролет, като това никак не означава, че ярките ще им отстъпят и ще бъдат забравени. Ето няколко предложения за стилен, свеж и актуален цвят за пролет 2020:

 

СВЕТЛОКЕСТЕНЯВ: Бежовият цвят на косата ще бъде актуален през пролетта на 2020 година. Той изглежда много добре в комбинация с кожа, с топъл оттенък, както и кафяви и зелени очи. Бежовите нюанси могат да бъдат получени върху коса на руса, до светлокафява основа.

Резултат с изображение за „light brown hair“

 

РОЗОВО РУС: Въпреки че този цвят никак не е нов, той е толкова обичан от всички нас, че изглежда още дълго време ще бъде актуален. Нежният топъл нюанс е идеален за момичетата с нежна кожа и светъл тен. В тази комбинация цветът се превръща в модерен акцент за цялостната ти визия.

Резултат с изображение за „blonde pink hair pinterest“

 

МЕДНОРУС: Меднорусотият цвят през пролетта на 2020 е много свеж и сияен тренд, идеален за блондинки и светлокоси с кафяви или зелени очи. Медният нюанс може да бъде комбиниран и със светлокафява коса (и трябва да признаем, че изглежда много впечатляващо).

Резултат с изображение за „honey blonde hair“

 

МЕДЕН ЦВЯТ: Един от модните цветове за пролет 2020. Медният цвят е създаден за момичетата с топъл тон на кожата. А ако имаш и сладки лунички, това е сигурен знак, че медното русо ти подхожда идеално, но трябва да се пазиш от него ако имаш проблемна кожа, която се възпалява, защото череникавият оттенък го подчертава допълнително.

Резултат с изображение за „honey  hair“

 

ШОКОЛАД: „Вкусният“ цвят на косата за пролет 2020 е шоколадът. Незаменим е за жените с кафяви коси, които искат да направят оттенъка си по-дълбок и благороден. Шоколадът изглежда съвсем естествено и перфектно подчертава красотата на външния вид, в който преобладават топлите тонове.

Резултат с изображение за „chocolate  hair pintrest“

 

ЛАВАНДУЛОВ: Лавандуловият цвят ще бъде перфектният за жените с порцеланова кожа. Този нюанс в пастелни цветове изглежда просто приказно! Притежателките на естествени студени цветове ще преминат към по-топлите тонове, като лавандулата, например.

 

Резултат с изображение за „lavader hair pintrest“