Подходящият маникюр за теб, според зодията ти

Кой е най-подходящият цвят лак за нокти и какъв маникюр би ви стоял най-добре, в зависимост от това кога сте родени.

 

ОВЕН
Представителките на този знак са здраво стъпили на земята. Кафявите нюанси стоят красиво на ръцете им и в същото време укротяват енергичния им темперамент. Допадат им и топлите цветове, които напомнят залеза на слънцето, нападалите по земята есенни листа или прясно разораната пръст.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: шоколадово кафяво.

 

ТЕЛЕЦ
Жената Телец е доста консервативна. Според нея маникюрът трябва да бъде класически, тоест червен. И точно този цвят е най-подходящ за ръцете й. Би приела разнообразие единствено в нюансите на червеното, но не и други цветове. Особено ако са твърде смели.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: аленочервено.

 

БЛИЗНАЦИ
Дамите от тази зодия имат нестандартно мислене и обичат експериментите. Може да се каже, че имат двойствена натура, но по отношение на красотата харесват изчистения стил. Това важи и за лаковете. Светлите цветове, които контрастират на тъмнината на нощта, са идеални за целта.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: бяло.

 

 

PAK
Родените под този знак обичат да се открояват, но не фрапантно, а елегантно и класно. Но ярките цветове, които привличат очите към ръцете са акцент в цялостната им визия, с който те са напълно съгласни.

А ако лакът е и в цвят хамелеон – още по-добре.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: фуксия.

 

ЛЪВ
Жената Лъв иска да бъде различна, да демонстрира власт и царственост. Противно на очакванията, тя не би избрала злато за ръцете си. Блясъкът по ноктите изглежда твърде евтино за нея. Но един категоричен тъмен цвят е онова, което би й паснало като ръкавица.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: черно.

 

 

ДЕВА
Девите са деликатни, женствени и практични. Гамата nude е сякаш създадена за тях. Тези нюанси подчертават изяществото на ръцете им и в същото време стоят дискретно и нежно. Освен това пасват на всеки тоалет в гардероба и с такъв лак спокойно могат да бъдат както на работа, така и при специален повод.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: бежово или телесно.

ВЕЗНИ
Представителките на този знак харесват дискретността, но в същото време искат да бъдат забележими. Лакът, който отговаря на тези условия, е нежен и задължително в цветове, които навяват мисли за чистота, невинност, искреност и щипка сладост. Такива са всички млечни нюанси на розовото.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: бледо розово.

 

 

СКОРПИОН
Дамите от този знак са страстни, чувствени, провокативни, загадъчни и обожават мистиката. В този дух трябва да е издържан и маникюрът им. Те обичат да експериментират и с удоволствие рисуват картини по ноктите си. Но също така харесват силните нюанси в лилавата гама.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: наситенолилаво.

 

СТРЕЛЕЦ
Жените Стрелец са интригуващи по един много дискретен начин. Те не обичат пищността, а използват бляскавите нюанси като акцент във визията си. Включително и в маникюра. Би им допаднал нюанс, който да се доближава go nude гамата, но в същото време да дава блясък.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: дискретно златно.

 

 

КОЗИРОГ
Колкото по-елегантно изглеждат ръцете на жената Козирог, толкова no-уверена би се чувствала тя. Харесват й землистите тонове, но не традиционните, а необикновените – като цвят чинчила или глина например. Те изглеждат елегантно и в същото време нестандартно.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: сиво.

 

ВОДОЛЕЙ
Водолейките са креативни, свободолюбиви, търсещи новото. Така трябва да изглежда и маникюрът им. Той трябва да бъде вдъхновен от природата, да създава усещане за простор и безкрайност. Зелените и сини нюанси идеално подчертават изящните им ръце.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: зелено.

РИБИ
Дамите от този знак са оптимисти, духовни натури, които се стремят да виждат предимно доброто, дори в негативни ситуации. Лакът на ръцете им трябва да отразява тяхната същност. Той трябва да хармонира с настроението им и желанието за извисяване.

Цвят, който разкрива красотата на ръцете им: сребърно.