Поведението на различните зодии, когато са влюбени

Всеки зодиакален знак има свои индивидуални поведенчески черти.

Те имат голямо влияние не само във формирането на характера, но и в отношенията с другите… особено в любовта.

Вижте какви са особеностите в поведението на всяка зодия, когато в стомаха и започнат да пърхат пеперуди.

Скорпионите например са много страстни и емоционални личности, които не се опитомяват лесно.

А дали вие сте болни романтици по душа или свободолюбиви птици, търсещи преди всичко забавления?

1. Овен

Изпълнени с енергия и жажда за живот. Хората с тази зодия са здраво стъпили на земята, родени да бъдат лидери. Във връзките те са доминиращи и държат всичко под контрол.

 

2. Телец

Има ли химия, телецът бързо се поддава на чувствата си. Когато се обвърже, той се пуска по течението и се наслаждава на момента.

 

3. Близнаци

Винаги имат страхотни идеи, впечатляват със знанията и оптимизма си. Тъй като са големи романтици по душа, Близнаците се привързват много бързо и искат да прекарат всяка свободна секунда с партньора си.

 

4. Рак

Не се влюбват лесно, но веднъж стане ли – отдават се изцяло на чувствата си. Привлечени са от силни и целеустремени личности.

 

5. Лъв

Магнетизъм, увереност и харизма. Обичат свободата си. Склонни са да карат партньора им да ревнува и да се чувства пренебрегнат.

 

6. Дева

Зад маската на хладнокръвието тази зодия е много чувствителна и уязвима. Често обърква партньора си с поведението си, защото му изпраща неясни сигнали.

 

7. Везни

Не искат да бъдат зависими от чувствата си. Не искат да се задомяват, трудно създават сериозна дълготрайна връзка. Дори когато са обрързани поставят себе си на първо място.

 

8. Скорпион

За Скорпиона любовта е всичко. Той е изключително чувствен и страстен, затова връзката му е наситена с много драми и конфликти.

 

9. Стрелец

За него любовта е приключение. Стрелците имат свободен дух и не се страхуват от нищо. В любовта са импулсивни и прями. Трудно биха се привързали към някого.

 

10. Козирог

Няма време за връзки без потенциал. Приемат всичко много насериозно. Търсят дълготрайна здрава връзка и мечтаят за спокоен щастлив живот.

 

11. Водолей

Когато е влюбен, Водолеят влага цялото си сърце, душа и свободно време. Той е невероятен любовник, който не обича да играе игрички и преследва целта си докрай.

 

12. Риби

Страхуват да не им разбият сърцето, затова са плахи и несигурни. Когато са влюбени, един малък конфликт може да развали настроението им за целия ден. Винаги поставят партньора си на първо място.