Папараци хванаха Джъстин Тимбърлейк в изневяра

Вярата ни в чистата и истинска любов намаля още малко след поредните шокиращи новини от Холивуд. Този път става дума за всеобщия любимец и чаровник Джъстин Тимбърлейк, който е бил забелязан да се държи доста интимно с жена, чието име не е Джесика Бийл.

Точно така – певецът и актьор Тимбърлейк е бил забелязан да държи ръката на друга жена в Ню Орлиънс. И тази жена е негова колежка актриса на име Алиша Уайнрайт.

View this post on Instagram

Джастина Тимберлейка заподозрили в измене Джессике Бил Тимберлейка видели с другой женщиной. Они держались за руки В сети появились фотографии и видео, на которых Джастин Тимберлейк и актриса Алиша Уэйнрайт держатся за руки. Видео опубликовало издание The Sun. На фотографиях Тимберлейк и Уэйнрайт отдыхают в компании друзей в одном из клубов Нового Орлеана. В какой-то момент видно, как Алиша положила руку на колено Джастина. Несмотря на то, что и фотографии, и видео явно говорят о том, что между актерами что-то есть, инсайдер опровергает эти домыслы. По словам источника, слова которого приводит People, все, что мы видим на снимках, абсолютно невинно и ничего не доказывает. «Это просто балкон, где собралась компания людей. Там ничего не происходит, – сказал источник. – Джастин и Алиша снимаются в одном фильме "Палмер", они очень крутые. А на вечеринке все просто отдыхали». Каких-либо комментариев появившихся фотографий на Джастин Тимберлейк, ни Алиша Уэйнрайт, ни Джессика Бил пока не дали. Напомним, что Тимберлейк и Бил женаты с 2012 года и воспитывают 4-летнего сына Сайласа Рэндалла Тимберлейка. 🔴Думаете это просто отдых на балконе ?👀 #justintimberlake#alishawainwright #hollywoodnews #jessicabiel #jessicabieltimberlake #джастинтимберлейк #алишаиджастин#новостиголливуда #новостизвезд

A post shared by Instaxram (@starlife_box) on

Двамата актьори са в града, защото снимат филм заедно, но заснетите кадри за съжаление не са от снимачната площадка, а от тераса на бар.

Очевидци разкриват, че двамата са изглеждали доста близки, изпили са по няколко напитки, докато Алиша е държала ръката си на коляното на Джъстин, а в един момент двамата са се хванали за ръце.

“Те се смееха и си говореха. В един момент тя го хвана за коляното и започна да го гали. След това Джъстин хвана ръката ѝ и преплети пръсти с нейните.”

Очевидци споделят още, че актьорът не е носил сватбената си халка. Той е заедно с актрисата Джесика Бийл от 2007г., а двамата са женени от 2012г. и имат едно дете.