Необичайна бюти тенденция – сплетени вежди

Женските вежди отдавна получават заслужено внимание при оформянето на грима, но ето, че последната тенденция при тях успя да получи много последователи и успешно впечатли дамите по света. Сплетените вежди определено изглеждат интригуващо и автоматично предизвикват куп въпроси и възклицания, сред които най-често: „Как ги направи?“ ,“Искам и аз“ и т.н. Всъщност, истината е, че както при повечето визуални ефекти и тук трика, който се използва за техниката, е доста лесен. Сами може да се убедите в това, като изгледате видеото, което показва как всеки може да има вежди с плитки, ако спазва няколко последователни стъпки и следва инструкциите, показани нагледно по-долу.

Плитки на веждите – най-новата тенденция в грима, която всеки може да опита

Бюти феновете по целия свят, които харесват интересните плитки и следят модните тенденции, за да бъдат винаги интересни и с актуална визия, вече изпробваха как им стоят плетени вежди. Те се постигат с помощта на молив за вежди и малко гел. Макар, че изглеждат като сплетени кичури, те всъщност са една оптична илюзия, която се постига за няколко минути.

Ако искате да замените ефектната си прическа с плитка с нещо по-неочаквано и не по-малко ефектно, вижте вдъхновяващите идеи по-долу, а след това се научете как да изрисувате веждите си.

За разлика от която и да е прическа с плитки, тук въпросът дали плитките върху веждите са истински непринудено възниква. Напоследък дамските вежди бяха подложени на какви ли не промени и форми – от супер дебели и рошави до такива, които наподобяват птича перушина или вълни. Разбира се, нормалната дължина на веждите не позволява тяхното сплитане, но то, оказва се, съвсем не е необходимо, когато разполагаш с правилните продукти за макиаж, търпение и желание да се различаваш от тълпата.