Начините, чрез които всяка една зодия доказва своята любов

Действията говорят по-силно от думите. Това важи и за изразяването на любовта и отдадеността към партньора. Различните зодии имат свой собствен начин да покажат колко държат на любимите си хора. Въпреки че изразяването на обичта е твърде индивидуално, съществуват някои общи черти между представителите на отделните зодии. Ето как всяка зодия засвидетелства любовта си към партньора.

Овен

Овните са инатливи и доста нетърпеливи. Те показват тази своя страна от характера не само в личните отношения, но и в работата и общуването си с хората около тях. Когато искат наистина да изразят обичта си към партньора си, те ще са готови да се съгласят да направят нещо, което изобщо не им е по вкуса. Например, ще играят на бинго, на шах, на монополи, ще се посветят на някаква доброволческа кауза, важна за любимия им човек, ще отидат на караоке бар, въпреки че го мразят.

Телец

За да изрази признателността и чувствата си към половинката, Телецът ще приготви вкусна вечеря, която ще сервира в романтична обстановка. Менюто няма да е нещо сготвено просто така. То ще е внимателно планирано и подбрано според вкусовете на любимия човек. Телците обожават храната и ще се постараят да е нещо не само вкусно, но и добре поднесено и аранжирано с красиви съдове и декорации за трапеза.

Близнаци

Близнаците са добри в намирането на подходящите думи, за да изразят любовта си. Но понякога думите не са достатъчни. Затова те изразяват любовта си, като пишат любовно писмо или съобщение. То съвместява думите и любовното действие. Може да изглежда старомодно, но е мил акт, на който много Близнаци са способни.

Рак

Раците изразяват любовта си към техните партньори, като ги окуражават да преследват мечтите си. Те са невероятно подкрепящи и разбиращи. Като чувствителна зодия, Ракът разбира много добре мечтите и желанията на любимия си човек и го подкрепя във всяко отношение и начинание. Той ще направи всичко по силите си, за да помогне тази мечта да бъде осъществена, само и само да види партньора си щастлив.

Лъв

Лъвът купува перфектния подарък, за да изрази любовта си. Лъвовете обожават да виждат щастието и изненадата в очите на любимите си. Това ги зарежда и вдъхновява. Реакцията на половинката на Лъва е незаменима за него. Те ще ви изпратят цветя по куриер с любовно послание. Ще запазят романтична маса в ресторант, за да ви изненадат. Лъвът с удоволствие ще отдели целия си ден, само за да ви зарадва, да избере най-подходящия подарък или за да измисли най-трогателното любовно послание на света.

Дева

Девите изразяват любовта си по всячески начин, най-вече според нуждите на партньора си. Ако има нещо, което той мрази, но трябва да бъде направено, Девата ще го направи вместо него. Преди това ще изчисти цялата къща, разбира се. Изобщо, Девите са готови да направят всичко за партньорите си, стига това да ги накара да са щастливи и да се чувстват обичани.

Везни

Везните ще организират парти за любимия си човек. Ще поканят приятели и познати, за да може всички да видят прекрасната им любов. Ще изберат фантастична локация и цената няма да има значение. Везните много обичат да правят разни неща за другите хора. Радва ги реакцията им и това ги вдъхновява за следващия път.

Скорпион

Подобно на Везните, Скорпионите също биха организирали събиране или празненство, на което шумно да афишират любовта си. Въображението на Скорпионите е безгранично. На партито ще има ролеви игри, костюми, маски, играчки – всичко, което би направило купона още по-интересен и забавен. Всичко, което преследват и целят е да възхитят партньора си и успяват.

Стрелец

Стрелците показват любовта си, като прекарват ценно и незаменимо време заедно, събират спомени и се стремят да са пълноценни във връзките си, отделяйки достатъчно внимание на партньорите си във важните мигове от живота. Да прекарат романтична вечер на свещи пред телевизора, сгушени под одеялото, за Стрелците е висша форма на блаженство. Когато са влюбени, те се фокусират изцяло върху партньора си.

Козирог

Козирозите са много заети през повечето време. Те са ангажирани с работата си и се затрудняват да отделят специално време за него. Когато го направят, определено е от любов. Иначе обичат да демонстрират обичта си, като заведат партньора си на романтична вечеря, организират романтично бягство през уикенда или пък поръчват вечеря за двама за вкъщи, за да се насладят на миговете само и единствено в компанията на половинката си. Въпреки работохолизма си, Козирозите могат да изключат напълно мислите за работа и да се отдадат на романтика.

Водолей

Водолеите са индивидуалисти, които обикновено мислят първо за себе си, после за партньорите си. Но когато става въпрос за изразяване на любовта, те са неотразими в това отношение. Невероятно независими, Водолеите ценят своята автономия и свобода. За да покажат любовта си те дават същото и на партньора си. Не режат крилата му и не го слагат в окови. Ако половинката им каже, че има нужда от време и пространство, Водолеите ги отстъпват с охота.

Риби

Рибите правят нещо креативно за любимите си. Пишат песен, рисуват картина или подаряват поема, посветена на любовта им. Техният партньор е тяхно вдъхновение. Като дълбоко чувствителна зодия Рибите обичат да правят нещо уникално за половинката си, което да е специално и да е посветено на връзката им.