Начина, по който се целувате с вашия партньор е показател за вашите отношения

Целувките между двама влюбени са красиви, приятни, но и играят голяма роля в поддържането на романтичната връзка. Има много и различни видове целувки – за добро утро, за сдобряване, спонтанни целувки, целувки, които подсказват за отчуждение. Споделяме 5 вида целувки и какво те разкриват за вашата любовна връзка.

 

Нежни целувки

Ако с любимия се целувате деликатно, устните ви се докосват нежно, това е жест, който показва колко сте близки един с друг. Също така този тип целувки е показател за вашето усещане във връзката. В случай, че с партньора си се целувате по този начин, то при вас липсва излишна провокация, дразнене и желаете повече физическа интимност.

 

Целувки по бузите

Нежните целувки по бузите са показател, че връзката ви се движи в положителна посока. Те са признак на обич и удоволствие от това да споделяте компанията си. Във взаимоотношенията ви има романтика, а в основата на всичко е доброто приятелство помежду ви.

 

Ангелската целувка

Целувате ли половинката си или той вас близо до клепача, бавно, нежно, докато той/вие притваряте клепач? Това означава, че вашите целувки са ангелски, а предпочитанията ви към тях, разкриват че през по-голяма част от времето виждате положителните страни на партньора. Също така за вас е важно той да се чувства ценен.

 

Бързи целувки

Тях си разменяме, когато си взимаме довиждане с партньора или пък, когато не сме се виждали цял ден. Бързите целувки подсказват, че обичате да поддържате нещата забавни и небрежни във връзката си.

 

Френска целувка

Няма как да не я споменем. Френските целувки изразяват чувственост, желание да имаме другия, романтика. Ако по-често се целувате по този начин с партньора си, това подсказва, че сте страстни и приключенски настроени любовници. Изпитвате силно физическо привличане. За вас е важно да стигнете до най-скритите емоции и усещания на другия.