Най-страстните зодии в любовта

Зодиите, които изживяват любовта най-силно, дълбоко и болезнено, са четири.

За тях да се влюбят никога не е мимолетна, приятна и безобидна емоция. Чувствата им са дълбоки и често дори им причиняват болка. Затова пък любовта с представителите на тези зодии е истинска и винаги трайна.

 

Овен

Изразът “фатално привличане” добре описва един влюбен Овен. Хората от тази зодия се влюбват бързо и силно, изпитват собственическо чувство спрямо партньора си, ревниви са, затова пък много покровителствени и щедри. Ако им изневерят, превръщат живота на предателя в ад.

 

Телец

Управлявани от Венера, Телците са сред зодиите, за които любовта е водеща сила. Когато се влюбят, изпитват нужда да притежават партьора си. Искат пълна отдаденост, но са и много грижовни. Правят най-щедрите подаръци, подкрепящи са, обграждат половинката си с чувство за сигурност. Краят на една връзка може да срути целия им свят.

 

Лъв

Това е най-властната зодия в любовта. Щедри са както на емоции, така и на подаръци, влюбват се с голяма доза идеализъм и са много пламенни в чувствата си. За тях двойката се превръща в център на света им. Проблемите идват от това, че във връзката типичният Лъв се изживява като шеф. Всяко противоречие става повод за драма, да не говорим за истинско предателство.

 

Скорпион

Любовта със зодия Скорпион винаги е страстна, крайна, разтърсваща. И винаги в нея има доза лудост и доза болка. Скорпионът обича дълбоко, но изпитва силна параноя, че ще бъде предаден. Понеже той самият изпитва несигурност и болка, причинява болка и на другия. Но ако можете да издържите на мъчението, ще ви възнагради с лоялност, каквато никой друг не може да ви даде. Скорпионът буквално би убил за този, когото обича.