Най-стилните прически за новогодишната нощ

Ето какво съветват специалистите, за да постигнеш “уау ефекта” върху косата си в навечерието на предстоящия празник.

Специалистите прогнозират, че основната тенденция за Новата 2020 година в прическите ще бъде минимализмът. Стилистите препоръчват да замениш сложните плитки и многообемни прически, избирайки някоя по-семпла.

 

Подвижни къдрици

Това е и ще продължава да бъде хит на вечерния стайлинг, който не губил своята актуалност през годините. Важно е къдриците да бъдат еластични и твърдо фиксирани с лак за коса. Основната тенденция е именно в движещите се, „оживени“ къдрици, които изглеждат леко небрежно, но в същото време са много естествени и спретнати. Ако искаш може да ги оставиш свободно пуснати и отпуснати, или да ги събереш на опашка (имаш пълната свобода да експериментираш).

Свързано изображение

 

Кок

Обемни кокове, които всяка от нас си е правила с какво ли не (да си признаем – с гъба, с чорап, ластик и т.н.). Всичко това е минало! Според стилистите през 2020 г. ще бъде модерно кокът да е небрежен, леко разрошен, но в същото време кокетен, гладък и плътен. Кокът е подходяща новогодишна прическа, защото „отваря“ лицето и придава грациозен и елегантен външен вид.

Резултат с изображение за кок

 

Прическа с небрежна плитка

Плитката винаги е добра идея, а специалистите не отхвърлят нейната актуалност (стига да не е много строга, болезнено опъната и подредена, поне според тенденциите за 2020 година).

Свързано изображение