Най-сексапилният мъж на 2019г. – Джон Леджънд

Джон Леджънд може да добави още една награда към биографията си. След като миналата година се превърна в едва 15-ия артист, печелил наградите “Тони”, “Оскар”, “Еми” и “Грами”, сега изпълнителят бе провъзгласен и за „Най-секси мъж на годината“ от списание People.

Той наследява на трона актьора Идрис Елба, който спечели титлата през 2018 година. “Бях развълнуван, но и същевременно и леко изплашен. Сега всеки ще иска да ме съблече, за да види дали заслужавам титлата. А и все пак съм след Идрис Елба, което не е много честно”, шегува се Леджънд пред People.

Ние обаче смятаме, че той е точният заместник на актьора и се радваме, че и от People са на същото мнение. Джон Леджънд печели награда “Грами” още с дебютния си албум “Get Lifted” през 2006 година. След това последваха още девет нови статуетки за невероятните му изпълнения.

През 2015 година спечели “Оскар” за музиката си към филма “Selma”, разказващ за маршовете от Селма до Монтгомъри – столицата на Алабама. Демонстрациите, направени през 1965 година, целят да бъде признато правото на глас на чернокожи жители на щата. На преден план е Мартин Лутър Кинг, който води протестите.

Две години след като печели „Оскар“, Леджънд се сдоби и с награда “Тони” за пиесата “Jitney”, която той продуцира. През 2018 година той се качва на сцената и на наградите „Еми“, за да получи статуетката за “Jesus Christ Superstar Alive”.