Най-модерните видове маникюр за есента и зимата (2019-2020)

Къс и овален срещу дълъг стилето маникюр е голямата битка за топ форма на ноктите за сезона. А пастелните нюанси се състезават с тъмночервеното за цвят на есента при маникюра.

Омбре, графики или букви ще създават естетична асиметрия на ноктите ви. На която и от трите техники да заложите, няма да сбъркате, защото са много актуални.

С декорациите може да развихрите въображението си до краен предел. Брокат, перли, мъниста… колкото повече, толкова по-модерно.

Но какво са думите за описание на маникюр? Да разгледаме визиите, за да сме подготвени за следващата среща с маникюристката ни:

Мъниста
Дребни топченца се вграждат в гел лака или се фиксират с обикновен топ лак. Зависи кой какъв маникюр предпочита. Може да заложите на едноцветни или на шарени мъниста.

 

Тъмночервен
Традиционен маникюр за сезона, който сега е в ролята на лидер сред тенденциите. Бордо, вишнево и другите тъмночервени нюанси са много по-актуални от яркочервените.

 

Блестящ
Блясъкът се постига с брокат, фолио или камъчета. Не възприемайте този тип маникюр като празничен, защото блясъкът навлезе в ежедневието и превзе кежуъл стила.

 

Графики
Геометричните мотиви присъстват, както при дрехите и аксесоарите, така и в маникюра. Еднакво актуални са овалните и отсечените форми.

 

Букви и надписи
„Говорещите нокти“ предизвикват неслучаен интерес. Независимо дали са използвани 3D букви или са изрисувани, надписите по ноктите са топ тренд за сезона.

 

Дълъг стилето маникюр
Харесва ви или не, дългите остри нокти се задържат на модния фронт за пореден сезон. Лакирани в ярки цветове и с повече декорация, за да привличат вниманието.

 

Неутрален
Маникюрът в телесен цвят не се нуждае от модно разрешение, за да е ултра популярен. Но пък когато топ маникюристите определят ноктите в неутрални цветове за водещ тренд, това означава, че задължително трябва да ги послушаме.

 

Омбре ефект
Преливащият маникюр стои много нежно и красиво. Може да го постигнете и сами в домашни условия, но ако се затруднявате, най-добре се доверете на маникюристката си.

 

Перли
Толкова много перли има в модата за този сезон, че няма как ноктите да останат на заден план. Малките мъниста, имитиращи перлички, са много модерни, при това по повече.

 

Къси и овални
Не всички харесват актуалния дълъг стилето маникюр, но и не е нужно. Не по-малко модерни са и късите, овални нокти. Бадемовидните със средна дължина също.