Най-красивите дами в женския футбол

Футболът е най-популярният спорт в света. Той изисква бързина, атлетизъм и издръжливост.

Но нека бъдем честни!

Всеки човек обича и се възхищава на красотата, която радва очите ни. Откакто свят светува мъжете проявяват специална привързаност към красивите жени.

Атлетичните момичета са доста горещи и женските футболни атлети определено не са изключение.

Този списък се състои от футболисти от цял свят, които са наистина най-доброто, което спортът може да предложи.

Да започваме!

 

Хоуп Соло – Няма как да пропуснем Соло. Прекрасна е, нали? Тя е бившата вратарка на националния отбор на САЩ.

 

Алекс Морган – една от любимките на Америка. Алекс е успяла в любимия си спорт, а и е пленила множество мъжки сърца. Морган се отличава от всички със своята красота.

 

Кристен Прес – поредната американка в класацията. Играе нападателка за националния отбор на САЩ. Бележи голове с усмивка на лицето

 

Джули Ертц – американска футболистка. Играе халф за националния и клубния си отбор. Нейният клуб е най-старият в историята на женския футбол на САЩ. Със сигурност има какво да покаже извън футболните си умения.

 

Кайлин Кайл е футболистка от женския национален отбор по футбол на Канада. Привлича вниманието не само с техническите си умения, но и с чисто физическите си данни.

 

 

Косоваре Аслани –  нападател на ПСЖ. Мнозина сравняват футболните умения на Косоваре Аслани с тези на Златан Ибрахимович. Може да не е добра колкото него на футбол, но със сигурност е по-красива.

 

 

Лорън Сеселман е истинското доказателство, че перфектната жена съществува. Тя има сини очи, които омагьосват, дълга руса коса до кръста, крака до небесата, а футболът е в сърцето ѝ.Със сигурност знае как да впечатли мъжете.

 

 

Мелани Лойполц е от Германия и играе като полузащитник в Байерн. Тя също е част от германския национален отбор. През 2016 спечели златен медал на Олимпийските игри.

 

 

Рейчъл Дейли – една красива англичанка. Прекрасни футболни качества, а красотата ѝ не отстъпва на уменията ѝ.

 

Сидни Леру – перлата в короната на футбола. Тя е скандална и секси. Сидни Леру е родена в Канада.

 

 

Тони Дъган е футболистка на Атлетико Мадрид. Чаровната ѝ усмивка е пленила доста погледи. Тя прави испанската столица още по-красива.

 

 

Амандин Анри – 30-годишната футболистка определено изглежда прекрасно. Капитан на националния отбор на Франция, дава френски привкус на класацията