Най-важните неща, от които се нуждае една жена

Ако сте от хората, които вярват, че щастието на жените зависи от броя на нулите в сметката на мъжа, значи трябва да прочетете следващите редове.

Кои са основните нужди на една жена ?
Кои-са-основните-нужди-на-всяка-една-жена ?

Жената се радва, когато получава подарък или когато я водят на екскурзия, но не това е в основата на нейните най-истински желания, когато става дума за любов. А те са точно 3!

1. Близост
Жените са много социални и общителни. Те обичат романтичните неща, филми и всичко, което създава усещане за близост.

Искат да знаят, че мъжът мисли за тях, затова и честите обаждания с въпроса: „Къде си?“ не са, за да извършват контрол върху мъжа, а за да чуят какво той мисли, да си поговорят, да им кажат нещо мило.

Жените изживяват тежко всяка негативна емоция и имат нужда да споделят.

Затова и когато мъжът до тях е изнервен или ядосан, те постоянно го притискат да им сподели проблема си. Те не осъзнават, че в такъв момент той просто иска да остане сам, защото те самите не биха искали.

И това е нещото, което господата добре трябва да запомнят! Жените търсят близост, възможност да поплачат на рамото на любимия, да получат силна прегръдка или няколко нежни думи.

Без тези неща връзката е обречена не безкрайни препирни и караници. На нещастие!

 

2. Благодарност
Жените искат да виждат, че оценявате всяко тяхно действие за вас – всяка една вечеря, изпраните чорапи, изгладената риза, почистената баня…

Искат да виждат, че оценявате старанието, което полагат, за да са красиви. Всеки един комплимент предизвиква невероятно вълнение и дава смисъл на нейните усилия.

Тази благодарност и психологично състояние, като вече сме писали в статия ни за позитивното мислене .

Защото тя разбира, че си заслужават.И продължава да ги върши с удоволствие.

 

3. Сигурност
Макар повечето жени да изглеждат толкова силни, постоянни, справящи се с всяко предизвикателство на живота, вътрешно те са уязвими! Много уязвими!

Затова нещото, което им е истински важно е спокойствието, че могат да разчитат на мъжа до себе си. Да вярват в любовта.

Всяка една „невинна“ лъжа, изречена, за да ви спести неприятности, всяко едно неспазено обещание, всяко едно подхвърляне, че с лекота ще си намерите друга жена, нарушава тази сигурност.И любимата ви става раздразнителна, нападателна, дори агресивна.

И обратното – кавалерският жест, оказаната подкрепа, доброто отношение, спазената дума са ключовите фактори за нейното щастие.

Не, че няма да имате препирни, такива ще има в изобилие. Но ще забележите как тя няма да пропусне да се похвали с вас, как ще е горда, че сте до нея. Как ще ви прегърне и целуне с любов, когато види, че друг мъж крещи на приятелката си на улицата.

Или пък върви с ръце в джобовете, докато тя носи тежките торби. Защото е благодарна, че вие не сте такъв!Благодарна е и на съдбата, че я е срещнала с толкова невероятен мъж!

 

Най важната нужда: обич и внимание
Чрез постоянно изразяване на обич и внимание повечето мъже могат да стопят сърцето дори на най-студената и безразлична жена.

Един учуден мъж споделя своето неразбиране така: „Давам й всичко, което иска и от което се нуждае. Имаме хубава къща в най-добрата част на града със собствен сателит и голям телевизор. Притежава повече бижута и кожи, отколкото може да носи.

Членове сме на най-добрия клуб в околността и наскоро обиколихме Карибите. Аз съм верен съпруг, който не пие и не бие децата си. Но въпреки всичко тя твърди, че е нещастна, а аз не мога да проумея защо.“

Този мъж не разбира, че съпругата му ще размени къщата и удобствата, както и клуба и пътешествията, за няколко думи на внимание и любов.

Не сателитните чинии или големите телевизори, а чувсвтото, че е скъпа и ценна за някого прави жената доволна. Трите думички преди брака са: „Аз те обичам”, след брака са: „Да хапнем навън”. Много мъже не осъзнават нуждата на жената от романтична любов и проява на привързаност.