Модни тенденции от 2000 година, които се завръщат

Модата е циклична, но понякога се връща към тенденции, които наистина искаме да забравим. Например, топове с „рибарски“ мрежи или Барби визии. Уви, 2020 година ще възроди някои от трендовете на едно доста провокативно десетилетие – това от края на 90-те и началото на новия век. Ето кои са нещата, които ще „възкръснат“ от пепелта.

1. Голо коремче

Тази тенденция е страшно непрактична, но все пак женствена. През 2000 година определено нямаше момиче, което да не подражава на тийн идолите тогава – Бритни Спиърс и Кристина Агилера. Към днешна дата дори Chanel включиха голото коремче в колекцията си пролет/лято 2020.

2. Карго панталони

Имаше време, когато стилът на Лара Крофт беше копиран от всеки себеуважаващ се тийнейджър. Всъщност, карго панталоните са доста удобни и лесни за комбиниране, така че не е чудно, че се връщат.

3. Животински принтове

Жените явно никога няма да спрат да се заглеждат по животински щампи. Модната индустрия ни даде почивка от близо 15 години от този „тренд“, но явно вече няма как да не го пуснем в гардеробите си.

4. Ярко розови дрехи

Уви, Барби дрехите от началото на миналото десетилетие отново са тук. Фусти, тюлове и много фуксия ще бъдат под светлината на прожекторите! Тенденцията за това мега ярко розово нараства още по-бързо, благодарение на поколението на Instagram.

5. Големи халки

Големите халки в различни диаметри можеха да се намерят във всеки момичешки гардероб през 2000-те, но бързо след това тази тенденция беше забравена. Ако случайно не сте хвърлили вашите, време е да ги намерите отново, точно както са направили Меган Фокс, Тейлър Суифт, Клои Кардашиян и Риана.