Модни грешки, които младите жени често правят

1. Обличаш нещо хубаво за интервю и по средата на деня казваш на шефа си, че трябва да отидеш на лекар. Да, той знае истината.

2. Купуваш ново бельо само, защото те мързеше да пуснеш пералнята предишната вечер.

3. Купуваш си рокля, която знаеш, че не е твой стил, само защото приятелката ти каза, че е убийствена и е точно за теб! След това всеки път щом погледнеш в гардероба си чувстваш пристъп на яд към нея, колко напразно похарчени пари!

4. Купуваш нещо, което мислиш, че напълно ще промени живота ти! Освен, ако не е чанта с дух вътре, единственото, което ще се промени е банковия ти баланс.

5. Убедена си, че не може да носиш един и същ аутфит повече от веднъж, защото хората ще го разпознаят и ще те съдят. Коя мислиш, че си? Бионсе? Никой не те държи под око, за да следи с какво си облечена. Освен това наистина невероятните тоалети са трудни за намиране. По-добре е да носиш едни и същи неща отново и отново и да изглеждаш супер, отколкото да губиш един куп пари и време за дрехи, които не изглеждат толкова добре.

6. Нахвърляш се като луда към евтините дрехи и аксесоари, а след това се оплакваш, че не може да си позволиш нищо хубаво.

7. Купуваш почти едни и същи дрехи отново и отново. Въпреки че си мислиш “този златен цип напълно променя целия външен вид”, ти не се нуждаеш от 10 черни рокли.

8. Носиш дрехи, които са малки за теб, само защото, ако си купиш следващия размер, това ще означава, че си дебела! О, срам!!!

9. Купуваш обувки, в които краката ти умират, но са твърде красиви, за да останат в магазина! Някак си се самоубеди, че ако ги носиш в продължение на 3 часа на улицата, ще станат по-удобни.

10. Плати повече за нещо, само заради марката. Скъпите дизайнерски дрехи не винаги са по-добрия вариант! Те просто имат по-добър маркетинг и не си заслужава да дадеш цялата си заплата за нещо, а след това да не излизаш от вкъщи до края на месеца.

11. Обсъждаш излишните килограми, нестандартната фигура и начинът, по който дрехите стоят на другите. Запомни, критиката към другите те прави по-критична и към собственото си тяло!

12. Купуваш нещо, защото ти е неудобно от продавач-консултанта.

13. Купуваш нещо, защото смяташ, че е универсално и ще го комбинираш с различни дрехи, въпреки, че не ти харесва. Дрехата се смята за добра инвестиция, ако наистина я носиш!

14. Купуваш нещо наистина хубаво, а след това се страхуваш да го носиш. Чакаш специален повод, но докато дойде този момент или си променила фигурата си и не ти става, или вече не е модерно и изглеждаш нелепо.

15. Прахосваш средства за неща, които са супер модерни или класически, но не отговарят на твоя личен стил. Разбира се, истинският проблем е, че всъщност още ен знаеш какъв е твоя личен стил и се луташ между тенденции и различни дрехи..Спокойно, с времето всичко си идва на мястото!