Мишел Обама навърши 56 години

Днес първата дама на САЩ, която донесе промяната, от която се нуждаеха всички, навършва 56 години!

Тя е родена и израства в южната част на Чикаго, завършва университета Принстън и Юридическия факултет на Харвардския университет.

След завършване на образованието си тя се връща в Чикаго и започва работа в адвокатската кантора „Сидли Остин“; по-късно работи в екипа на кмета на Чикаго Ричард Дейли, а също и за медицинския център на Чикагския университет.

Мишел се запознава с Барак, докато двамата работят в „Сидли Остин“. Когато Барак Обама печели изборите за Сената, семейството решава да живее в Чикаго вместо във Вашингтон.

Освен Първа дама на САЩ, Обама е и майка на две дъщери – Малия и Наташа. Мишел е първата афроамериканка, станала Първа дама на САЩ.

На САЩ може и да липсва Барак Обама, но съпругата му Мишел липсва на целия свят – първата дама спечели сърцата на милиони със своите естественост, сърдечност и интелигентност.

Mежду Мишел и Барак всичко започва през 1989 година и повече от 30 години след първата им среща те все още са заедно, а след многото сложни събития любовта им е все така силна. И не като онези захаросаните – а истинска, зряла, чиста.