Михаела Филева-каква е тайната й за безупречен външен вид

Михаела Филева е една от най-нашумелите в момента родни изпълнителки. Изпълнителката на Инкогнито бързо се превърна в идол на българските тийнейджърки не само заради невероятния си глас, но и заради безупречната си визия.

Нея красавицата дължи както на ген, така и на усилията, които полага. Вижте кои са безотказните трикове за красота на Мишето, която тя споделя в канала Natali’s Beauty.

Сияйната усмивка е визитната картичка на чаровната певица. За да е винаги с бели и блестящи зъби, освен четка и паста младата надежда на родната поп музика използва и конец за зъби.

За по-здрава и лъскава грива пък Михаела си служи с маски и шампоани, предназначени точно за нейния тип коса. С това тя още веднъж потвърждава правилото, че когато един продукт се използва точно по предназначение, той неминуемо оказва видим положителен ефект.

За да се радва на сияйна кожа, Филева следва няколко елементарни трика. Тя почиства кожата си добре, за да премахне грима, с който се появява на концерт и редовно хидратира кожата си.

Едно от тайните оръжия на звездата е сребърна вода – продукт, който може да се намери във всяка аптека. С негова помощ Михаела поддържа кожата си свежа и красива.

И въпреки че сме свикнали да виждаме изпълнителката Танцувам само за теб с тежък грим по време на участия и в клипове с тежък грим, в ежедневието си тя е далеч по-пестелива откъм разкрасителни средства.

За да може кожата ѝ да си почива, красавицата полза основно малко коректор, пудра, бронзант и продукти за подчертаване на вежди.