Меган Маркъл е сключила договор с Disney, ще бъде озвучител

Херцогинята вече е записала първия си проект с компанията.

Според източници на “The Sunday Times” сделката между Меган Маркъл и Disney е вече задействана в действие, като първите преговори са започнали още през юли, по време на премиерата на Lion King, на която херцоците се срещнаха с Бионсе.

И наистина дори на снимките се вижда как принц Хари говори с Робърт Иджър, главния изпълнител директор на Disney.

Резултат с изображение за meghan markle disney

Присъстващ на събитието тогава сподели клип, в който можем да видим как Хари и Робърт разговарят. Принцът посочва към Меган и казва, че тя би се радвала да озвучава за анимационни филми.

Малко по-късно след това Меган всъщност се включила в един от проектите на Disney, макар че не знаем в кой точно. Участието й като озвучител било в замяна на дарение от страна на компанията гигант към организацията “Elephants Without Borders”. Така Маркъл е успяла да заобиколи правилата на кралското семейство, като за труда й не е било заплатено на нея.

Според много източници самото записване е било направено малко преди Меган и Хари да заминат за почивката си в Канада.

По закон всеки филм на Disney постига страхотен успех, а ако в него е включено и участието на херцогинята на Съсекс, със сигурност проектът ще бъде хит. Ако сега, след отделянето на Хари и Меган от кралското семейство, бившата актриса реши да се върне отново към Холивуд, още една сделка с Disney може да й спечели милиони долари.

Хората вече се питат от къде младата двойка ще осигурява средствата си, ако не от финансирането си от кралството, но изглежда това няма да бъде никакъв проблем за тях.

Ако двамата наистина се отделят от семейството, Меган отново ще има достъп до своите 5 милиона долара, с които е разполагала преди да се омъжи за Хари, както изчислиха експерти отвъд Океана. Междувременно тя има още няколко източника на средства от страничните й дейности.

След голямата новина миналата седмица готварската книга на Меган започна да се продава още повече от преди, а феновете й се надяват, че тя ще възобнови лайфстайл блога си “The Tig”.

От друга страна Хари разполага с поне 25 милиона долара, които са сбор от заплащането му за службата в армията, както и от наследство от Даяна. Въпреки това не е сигурно дали той ще има достъп до всички от тях.