Любимият маникюр тренд на Дуа Липа – дъга по ноктите

Обичате ли да лакирате ноктите си в по-пъстри цветове? А харесвате ли преливането на нюанси? След омбре ефекта, който бе сред най-популярните през изминалата година, идва нов тренд – дъга по ноктите.

Ако сте авантюристично настроени, обичате да се усмихвате и топлите цветове ви зареждат с положителна енергия, то ноктите само в един тон не са за вас.

Преди няколко месеца нашумя комбинирането на няколко близки един до друг цвята. Ноктите се лакираха от светло към тъмно, като всеки от тях бе различен. През този сезон този похват се променя – на една плочка ще се поставят по няколко нюанса от един цвят. Крайният резултат е цветна дъга по ноктите.

За да постигнете ефекта, трябва да разполагате с богат избор от лакове. Така например, след като френският маникюр още е на мода, вместо бяло, може да използвате поне 3 вида лак на всеки нокът – жълто, розово, синьо (като на снимката)…

View this post on Instagram

Omg

A post shared by Emily Weiss (@emilyweiss) on

Дуа Липа е една от младите изпълнители на музикалната сцена, която харесва тренда с преливането. В своя профил в Instagram, тя показва друг вариант – по ноктите ѝ има пламъци, които са в цветовете на дъгата.

View this post on Instagram

🔥fired up for february🔥 @nailsbymh

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Ако предпочитате да се доверите на услугите на маникюрист, може да поискате по-пъстри нокти – с геометрични фигури, конфети или цветя с голям диапазон от цветове.

View this post on Instagram

the colour coordination going mad mad

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on