Коя зодия е добре да избягвате?

Овен: Пазете се от… Риби

Вие сте директен, огнен, деен човек. Харесвате прямотата. Затова Рибите гарантирано ще ви докарат до лудост. Това са хора, които живеят между реалността и фантазията и никога не разкриват тайните си напълно. За вас те са загуба на време и нерви!

Телец: Пазете се от… Близнаци

Телецът е надежден, стабилен и предвидим. Получаваш това, което виждаш. И то задълго! Вашата натура по нищо не пасва на променливите и капризни Близнаци. Мразите изненадите? Мразите бъбривостта, клюкаренето, импровизациите и непостоянството? Е, значи вече знаете защо да стоите далече от Близнаците.

 

Близнаци: Пазете се от… Дева

Никоя друга зодия не може да ви отегчи толкова, колкото ще го направи Девата. Тя е практична и подредена, резервирана и скептична. От нея можете да получите единствено мрънкане и критика, защото ще ви сметне за лицемерни и прекалено непостоянни.

Рак: Пазете се от… Козирог

Козирогът е амбициозен, земен и енергичен и може да бъде лоялен, но притежава известна доза емоционална студенина. Не е за вашата емоционална и толкова ранима и деликатна водна природа. Понякога думите му ви действат като шамар. Никоя друга зодия не може да ви накара да се чувствате толкова неразбрани и изоставени.

Лъв: Пазете се от… Везни

Префинените Везни са чаровни, но не могат да ви бъдат достоен партньор и няма дълго да задържат интереса ви. Вие сте човек на честта, а Везните угаждат на всеки и на всяка цена. Нещо, което ви изкарва от кожата ви. Тези сладки, но мекушави хора освен това често извъртат истината, което е още едно от нещата, които Лъвът не търпи.

Дева: Пазетете се от… Стрелец

Деви, вие сте хора на реда и постоянството. Най-голям стрес ви причиняват големите промени. А работата е там, че Стрелецът живее за неочакваното и търси приключения зад всеки ъгъл. За вас този човек е повърхностен и непредсказуем – спестете си късането на нерви и стойте далече!

Везни: Пазетете се от… Рак

Везни, вие сте любезни и мили, но не сте сред хората с най-силни емоции. Затова Ракът със своята болезнена емоционалност може да ви докара до лудост. Раците изпадат в настроения, които за въздушните Везни са абсолютно непонятни и са равносилни на тормоз. Затова с Рак най-вероятно ви очаква токсична връзка.

Скорпион: Пазете се от… Лъв

Вие всъщност сте способни истински да уважавате Лъва. Но отдалече! Близките отношения с Лъвове могат сериозно да ви разгневят. Да, харесвате това, че Лъвът се старае да постъпва благородно и е щедър, но неговата показност и самохвалство са нетърпими за вас. По-добре да си останете най-много добри познати.

Стрелец: Пазете се от… Телец

Консервативният и упорит Телец представлява сериозна заплаха за вашето щастие. Типичният Стрелец цял живот си остава с душа на номад. За вас животът свършва в момента, в който стане предсказуем – а това е най-съкровената потребност на Телеца. Той неотклонно подрежда и планира всичко и много скоро ще започне да ви критикува и потиска.

Козирог: Пазете се от… Овен

Вие сте резервиран и работлив човек с достойнство, а Овенът – добряк, който обаче е твърде шумен и страда от мегаломания. Няма шанс да го харесате. Овнешкият бомбастичен ентусиазъм и склонността към действия без много мислене превръщат този човек в дразнител номер едно за вас.

Водолей: Пазете се от… Скорпион

За Скорпиона вие сте като пиратка, гръмнала в ръцете му. Водолеят не си пести мнението и не си мери приказките. Вие сте бунтар и некомформист – няма да се съобразявате с никой, който ви пречи да изразявате ексцентричната си същност. Консервативният, мнителен и непрощаващ Скорпион в някакъв момент (и то доста бързо) ще се почувства провокиран от вас. А тогава ще ви ужили. Лошата му слава не е измислица!

Риби: Пазете се от… Водолей

Водолеят е способен напълно да изключва емоциите си и е непредвидим особняк. Такива сте и вие, в известен смисъл. Но пък емоциите ви са всепоглъщащи. Нямате нужда от човек, който да гледа на преживяванията и на мечтите ви с пренебрежение и насмешка. За вас Водолеят е умен, но хладен и отблъскващ.