Кои цветове ще са част от гардероба за 2020 година?

Въпреки че класическото синьо бе обявено за цвета на 2020-а, в гардероба си освен него, ще добавим още няколко разкошни цвята. Кои?

Огнените червени нюанси, които добавят топлота, ще придадат на нашата визия увереност.

Денимът присъства в колекциите за всеки сезон. През 2020-а ще облечем избледнял деним. Цвят, който придава една лекота, в зависимост от дрехата би могъл и да е шик. Перфектно се съчетава с десени и други ярки цветове.

Зелено, което напомня за шамфъстък, мента. Леко хладен, освежаващ, чудесен за всеки един сезон от годината. Определено това е един неочакван цвят за 2020-а, който ще направим част от гардероба си. Носете го с всеки друг пастелен или ярък цвят.

Коралово розово съчетава деликатността на розовото и екзотиката на коралите. Успокояващ, зареждащ и много женствен цвят. Идеален е както за дневна визия, така и за вечерна. Ще го носим под формата на пайети, коприна, тюл, текстурирани материи.

Ще се отличим като облечем нещо в наситения и топъл цвят шафран.

Екрюто винаги е добра идея, но никога скучно, защото винаги е под формата на разкошни материи или заобиколено от други цветове, блясък на камъни, пайети, дантела. В галерията ни може да видите как да носите цветовете за 2020-а година.