Кои са най-предпазливите зодии в любовта?

Някои зодии приемат любовното разочарование по-драматично от други. Това ги кара да са все по-придирчиви и предпазливи в изборите, които правят по-нататък в любовта. Те не искат да бъдат наранени отново и затова предпочитат да са сигурни в партньора си преди да му се отдадат напълно.

Кои са най-предпазливите в любовта зодии измежду всички?

 

Телец

Ако можеха, Телците биха си осигурили втори или дори трети вариант в любовта, с който да подсигурят любовния си живот в случай на разочарование. Тази зодия е изключително внимателна по отношение на любовта и връзките, особено ако веднъж са били наранявани.

Ако някой човек им се стори подходящ за пълноценна връзка, това не е гаранция, че ще му подарят сърцето си бързо и лесно. Може да трае цяла вечност преди да се решат на следващата крачка.

 

Риби

Рибите са песимистично настроени към живота като цяло. Това ги кара да са недоверчиви и в любовта. Те никога не прибързват. Рядко споделят чувствата си докрай, което може да обърка партньорите им. Рибите в много малко случаи биха се впуснали във връзка преди да са се убедили, че не ги очакват болка и страдание, каквито страхове имат в главата си. Те предпочитат да насочат времето и енергията си в работа, отколкото да допуснат да бъдат емоционално наранени или нещастни. Рибите често проявяват болезнена откровеност и казват на партньорите си, ако не се чувстват добре във връзката, ако изпитват несигурност.

 

Козирог

Козирозите имат склонността да бъдат предпазливи не само в любовта, а във всичко, което ги заобикаля, в целия им живот. Да не са подготвени, за тях означава цялостен провал. Тази зодия предпочита да знае какво я очаква, да няма изненади и да планира всичко, което може да се планира в една връзка, както и в живота изобщо. Козирозите добре знаят, че повечето хора не са това, за което се представят, което ги кара да са не просто подозрителни, а мнителни. Любовната болка е нещо, което ги плаши изключително много, затова предпочитат да избират внимателно партньорите си, за да не бъдат наранени.

 

Дева

В природата на Девата е да бъде предпазлива. Тази зодия винаги има план и обяснение за всичко. Девите правят обстойно разследване в интернет, когато трябва да се убедят в нещо, да научат нещо за някого или да вземат решение. Те имат богата обща култура, която им помага да отсеят незначителната от съществената информация. Преди да предприемат следващата крачка, Девите са проучили всичко необходимо. И тъй като са истински перфекционисти, те очакват същото и от интимните си партньори. Когато не го получават, се разочароват и започват да недоволстват. Ежедневното несходство в характерите и разбиранията във връзката ги натоварва и това е едно от нещата, които се опитват всячески да избегнат предварително, като се отнасят предпазливо в избора си на партньор.

 

Рак

Раците помнят всичко, добро и лошо. Ако сърцето им бъде наранено, то се разпада на парчета и му трябва наистина много време, за да се събере отново за друг човек. Периодът на възстановяване е доста дълъг за повечето представители на тази зодия, което ги прави крайно придирчиви към любовните си връзки. Раците са екстремно предпазливи, за да опазят крехката си душевност. Никой Рак не приема разделите и любовните разочарования като част от живота, а по-скоро като драматични събития, които ги бележат за цял живот.