Кои жени са най-лошите съпруги според зодията?

Смята се, че всяка жена е в състояние да създаде уют и да обгради съпруга си с любов. Астролозите обаче не са съгласни с това.

По знака на зодиака, под който е родена жената, е напълно възможно да се определи дали дамата на сърцето е създадена за ролята на идеалната съпруга.

Според астролозите датата на раждане и съответно зодиакалният знак има впечатляващ ефект върху характера на човек. Някои жени са предопределени да станат пазители на семейното огнище и майки, докато други са независими и не могат да създадат здраво семейство.

Астролозите направиха рейтинг на най-лошите съпруги според зодиакалния знак и казаха кой няма да е добър в семейните отношения:

Близнаци
Жените, родени под този зодиакален знак, звездите „награждават“ с непостоянство и дори до известна степен ветровитост. Те имат творческа природа и са склонни към актьорско майсторство.

Именно това често се превръща в пречка за семейното щастие. Астролозите казват, че нежният пол на този зодиакален знак не се натоварва с вярност и преданост, те обичат да им се възхищават и се радват на флиртове и секс срещите.

Жените, родени под знака на Близнаци, нямат славата на добри домакини, така че не можете да чакате ред в къщата на такъв партньор.

Лъв
Жените лъвове са егоцентрични и дори егоисти понякога. Лъвиците са жени, които не са свикнали да дават нещо, обичат само да вземат. И колкото повече, толкова по-добре.

Подаръците трябва да са скъпи и да пътувате до най-добрите курорти. Въпреки всичко, дори това изобщо не гарантира, че един мъж ще може да изненада и да спечели сърцето й.

По-лошо от семейните отношения с жена Лъв е само развода с нея. Представителката на нежния пол, родена под този знак, няма да я допусне мъжа да не играе по нейните правила. Ако това стане, тя ще направи всичко, така че животът му след раздяла да стане непоносим.

Скорпион
Жените, родени между средата на октомври и средата на ноември, са известни със своята сексуалност, съблазнителност и привлекателност. Да устоиш на техния чар и харизма е почти невъзможно.

Ако обаче мъж срещне такава жена и се влюби, и още повече – реши да създаде семейство с нея, тогава той не трябва да разчита на спокоен и стабилен семеен живот.

Жена, родена под знака на Скорпион, обича безусловно да й се подчинява и да задоволява желанията си. Те знаят как да правят скандали и интриги, за да постигнат целта си. Обаче определено няма да скучаете с такава жена.

Стрелец
Жените Стрелец не са далеч от Скорпионите. Те също искат безусловно подчинение от мъжа. От момента, в който тя стане „съпруга“, мъжът може да следва само инструкциите на жена си, отдавайки се на капризите й.

При опит да й откаже или да се противопостави ще го накара да плаща скъпо.

Риби
На пръв поглед може да изглежда, че жените, родени под знака на Риби, са сладки, привързани и чувствени. Но след сватбата мъжът може да разкрие другата страна на жена си.

Жените Риби са известни със своята трогателност и истерия. Съпругът на такава жена не бива да се задържа на работа, в противен случай скандал и сълзи ще го очакват у дома. Когато жената от Риби е в добро настроение е истинско чудо, но ако е тъжна – кошмар.