Кейт Мидълтън празнува своя 38-ми рожден ден

Днес любимата ни Кейт Мидълтън празнува своя 38-ми рожден ден!

Предполагаме и вие като нас, сте запленени от ефекта, който Кейт Мидълтън създава с всеки свой жест, облекло и дори усмивка. Тя притежава аура, благодарение на която пленява всеки, който се е докоснал до нея.

Кейт Мидълтън е образ-икона за нашето време – не е безгрешна, но е истинска до съвършенство.

Признаваме си – понякога малко ѝ завиждаме за прекрасните тоалети и задокеанските посещения, за приказните деца и любителските фотографии, които прави.

Тя доказа през годините, че не може да бъде дефинирана само с една дума, но като замислим, съвсем спокойно можем да я наречем перлата в кралската корона.

Това, което остави принцеса Даяна след себе си, имаше нужда да бъде събрано, да бъде подредено и да бъде поставено в нов образ, който да дава надежда и светлина.

И Кейт Мидълтън се оказа правилният човек за това. Целият свят е вперил очи в херцогинята, а тя не прави нищо по-различно от това да бъде себе си. Въпреки че трябва да спазва етикета, тя никога не е изглеждала изкуствено и не се е държала лицемерно.

Можем само да си представим колко голямо напрежение и очаквания има върху нея. Именно затова хората обикнаха херцогинята – защото тя е истинско съкровище.

Днес тя празнува своя 38-ми рожден ден и е по-прекрасна от всякога. Сигурни сме, че цялото кралско семейство ще празнува, а пък Уилям, Шарлот, Луи и Джордж са ѝ подготвили специална изненада.