Как флиртуват мъжете от всяка една зодия?

В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими, изчитате всичко, написано за неговата зодия и отивате добре въоръжени с информация и очаквания на първата си среща.

Понеже ние правим същото и понеже опитът ни категорично е доказал, че да, мъжете от една зодия си приличат, ето за какво да внимавате, когато си имате любовно взимане-даване с всяка една от зодиите.

 

Овен – Те не се помайват и бавят, а атакуват веднага. Стилът им не е на бавно изчакване, оглеждане и изграждане на стратегия, а открито заявяване „Харесал съм те, искам те – сега и веднага!“. Те са страстни, не особено оригинални или романтични (ако се сетят за цветя, то това ще са червени рози, другото е вечеря, плащане на сметката и желание за секс), за сметка на това са забележително открити и не въртят интриги, под достойнството им е. Истински мъжкари, ще носят жената на ръце, но ще се постараят да пренесат колкото могат повече.

 

Телец – С мъжете от тази зодия забравете за увъртане, игрички „колко съм недостъпна“ и най-вече лъжи. Ще го спечелите, ако бъдете открита и му се отдадете без излишни задръжки.Те не са мъже-играчи, а любители на сериозните и дълги връзки, затова флиртовете им са по-скоро заявка за създаване на отношения, а не секс за една вечер. Не биха ви лъгали и не биха обещавали нищо, което нямат намерение да изпълнят. Забравете обаче за романтични и неочаквани изненади и серенади под прозореца, това не е в стила им.

 

Близнаци – Докато флиртуват умело с вас, те заглеждат девойката зад гърба ви и леко ѝ намигат. Мъжете Близнаци могат да се докопат до леглото на всяка една жена само с приказки – думите им са омайни и сладки, плод на живия им комбинативен ум. Ужасно разсеяни, като нищо ще забравят, че са флиртували с вас в момента, в който ги оставите за 5 минути. За тях светът е като кутия бонбони асорти и те, още не преглътнали първия бонбон, посягат към втори. Тъй като съвършенство се постига с практика, те са майстори на успешните флиртове и точно поради това не трябва да взимате думите им за чиста монета, а имайте едно на ум.

 

Рак – Раците биха се обидили, ако ги наречете флиртаджии. Те не са такива момчета – не, те ще се държат като най-добрия ви приятел, докато в един момент поведението им не започне да изглежда като заявка, че са влюбени във вас. И точно когато вие си помислите „толкова мило и добро момче, ще ми бъде верен и добър мъж“, те учудено ви поглеждат и казват, че сте им само приятелка и нищо повече. Нито ще ви пратят по пътя да си търсите друг, нито ще бъдат наистина с вас, а ще изпитват тайно задоволство от това колко „само приятелки“ кръжат около тях.

 

Лъв – Не те с вас, а вие ще трябва да флиртувате с тях! След това да почерпите всички в бара по коктейл затова, че такъв невероятен мъж като Лъва си е спрял погледа на вас. Отчасти романтици, с горда осанка те ще ви предложат да ви изведат на обяд/вечеря, ще ви отправят няколко комплимента и ще очакват вие да се разтопите от удоволствие. В реакцията на жената до тях те виждат като в огледало себе си и това какви неустоими мъже са. Не са най-оригиналните флиртаджии, но определено правят впечатление с цялостното си присъствие, поведение и излъчване. Ако се покажете запленена от тях, ще привлечете интереса им.

 

Дева – Те не обичат да излизат, освен с добре познатата им компания от приятели в едни и същи заведения и определено не са по флиртовете в барове и дискотеки, паркове и градинки. Затова пък е много вероятно да попаднете на тях в социалните мрежи. Фейсбук, туитър, тиндър и т.н. – за тях е изключително удобно да си търсят жена на подобни места, тъй като така могат да я преценят дали си заслужава, докато стоят удобно вкъщи (и не харчат пари за почерпки по заведенията). Ще се държат любезно и мило, ще ви говорят на сериозни теми и ще ви поканят на кафе тогава, когато се убедят, че имате шанс за общо бъдеще. Вечерята – тази малка инвестиция, ще е чак на втора или дори трета среща.

 

Везни – Дядо Коледа на зодиака – обичат да дават (но и получават!) подаръци. Ще ви засипят с нежност, романтика и комплименти, ще бъдат красиви и ще ви се усмихват така съблазнително, че ще се почувствате като най-невероятната жена на земята. Умели флиртаджии, те знаят как точно да постигнат целите си – ловко и с финес. За тях флиртът е не просто игра, а истинско изкуство. Пуснете косите си да падат свободно по голите ви рамене, дръжте се като дама и се оставете в ръцете им, а на сутринта не очаквайте много – кроасан, кафе усмивка и „довиждане, бъди щастлива“.

 

 

Скорпион – Те ще се закълнат, че това никакъв флирт не е, а изпепеляваща любов, която ги е покосила в секундата, в която са ви видели, че даже и преди това! Вие се познавате от предишен живот, в който той е загинал в дуел, борейки се за вашата любов. И да не сте посмели да се засмеете на това, ще се обидят дълбоко. Скорпионът е подвластен на страстта, която го изпепелява 24/7, така че очаквайте да ви задуши с целувки и прегръдки. С него няма да има кокетно кискане и разтягане на локуми, а страстно ще ви прегърне през кръста (и щипне по дупето) и ще ви открадне в нощта, за да ви обича страстно до сутринта. Много е вероятно след това да не го видите повече, но поне в страстта си е бил искрен.

 

Стрелец – Той ще се запознае с вас докато тичате в парка, тренирате във фитнеса или пък участвате в някаква благотворителна/спортна инициатива. Ще подходи открито, без високопарни или излишни приказки, спокойно, но уверено. Тяхното флиртуване прилича на влюбване (и те сами си вярват, че е точни такова) – ще ви качат на пиедестал и ще ви се кланят всеки ден, ще ви принасят в жертва подаръци и романтика, а сексът (на който вие бързичко ще склоните) ще бъде истинско вълшебство. И това ще продължи достатъчно дълго, че да решите, че вече не е флирт, а нещо повече. След това ще се окаже, че те всъщност са обвързани/женени или пък влюбени в друга и „сори, трябва да тръгвам, но ти винаги ще имаш специално място в сърцето ми!“.

 

Козирог – Ако сте с пищна гръдна обиколка и/или голямо деколте, то вече сте привлекли вниманието на Козирога. Ако сте в добре ушит костюм, с луксозни визитки на бизнес среща – също (браковете по сметка тази зодия ги уреждат). Той ще е любезен, но не прекалено, по-скоро делови насочен, а ако наистина сте му харесали – ще предложи да плати сметката. Но ако искате да се влюби във вас – вие я платете! Така ще му направите истинско впечатление на самостоятелна, уверена и не на последно място – материално подсигурена жена. Козирозите не обичат излишните приказки и губене на време, затова не са и добри във флиртовете. Ако си търси нещо за една вечер, то ще го усетите веднага, много е вероятно и сам да го заяви. Но влезете ли му веднъж под кожата, ще си останете там.

 

Водолей – Подхождат по детски към целия свят, включително и към флирта. За тях всеки нов човек е цяла вселена, която те искат да опознаят. Ще ви говорят бързо, ентусиазирано, от сърце и душа и ще накарат светът ви да се завърти по-бързо, докато не ви се замая главата. Когато се опомните, той вече ще е открил нова вселена, която има нужда да бъде разгледана и така до безкрай. С Водолеите обаче като нищо можете да станете приятели още докато флиртувате и няма да съжалявате – страхотни събеседници, малко непостоянни и разсеяни, но винаги интересни и никога не можеш да им се сърдиш (затова, че „ще ти се обадя!“ си е останало в сферата на фантастиката).

 

Риби – Абсолютни романтици, те ще ви потопят в магически свят на нежност и красота. Ще ви правят сантиментални подаръци и ще ви пишат нежни sms-и или писма дори. Сексът не е им е толкова цел, колкото самата игра преди това – срещи, изпращане до дома, сънища, обещания, посвещаване на песни и така, докато не в един момент не се замислят какъв е смисълът на всичко това , не заявят „аз не съм готов…“ и не се затворят в себе си, за да се анализират.