Как се отразява социалната изолация на различните зодии?

Пандемията от коронавирус COVID-19 накара много хора по света да си останат вкъщи, за да може разпространението на вируса да се ограничи. Социалната изолация се отразява по различен начин на всяка зодия.

Някои зодиакални знаци поначало предпочитат уединението в дома, други не могат да живеят без социален живот.

Как се отразява социалната изолация на всяка зодия?

Овен

Овните са много подготвени в бедствени ситуации. Извънредните моменти за тях са повод да покажат на близките си с какви невероятни запаси разполагат. Те са предвидливи, навреме са се снабдили с всички лекарства от първа необходимост, в шкафа си имат хранителни продукти с дълга трайност и са готови да помагат на любимите си хора. Енергичността им обаче скоро след началото на социалната изолация ги кара да обикалят в дома си като лъвове в клетка. Имат нужда от социални контакти и непрекъснато изпитват пориви да се обаждат на приятели, да провеждат видеоразговори с близки, да се включват в онлайн спортни практики.

Телец

Телците рядко напускат дома си, тяхната крепост. Те са домошари и домашният уют ги кара да се чувстват най-добре. Социалната изолация е приятна за тях и не би разклатила психиката им за дълго време. Ако имат достатъчно запаси от храна ще се чувстват още по-щастливи и спокойни.

Близнаци

Първите 24 часа в самоизолация са приемливи за Близнаците, но нататък става все по-трудно да я понесат. Те са енергични, бъбриви, общителни и дейни, затова стоенето вкъщи не е любимото им занимание. Те ще изчетат всички книги на рафта, ще изгледат филмите, за които не са имали време, ще изчистят къщата, ще преподредят, ще направят план за следващата седмица, ще намерят време за разкрасяване и грижа за тялото, ще направят безумни покупки онлайн и какво ли още не, докато не се изчерпа цялата им енергия. А тя е почти безкрайна.

Рак

За Раците поставянето на етикети е най-досадното нещо на света. Дразнят се на това, че хората роптаят срещу това, че не могат да излизат навън. За Раците навън и вътре са само понятия, които нямат никакво значение. Техният вътрешен мир е най-важен за тях. Дразнят се и на апокалипсиса, който виждат наоколо, на изпразнените щандове по магазините, на истерията, която обзема почти всички. Те приемат всяко предизвикателство с равнодушие и са готови да си останат вкъщи, щом това се налага. Чувствителни натури като Раците преживяват самоизолацията като нещо временно и не се впечатляват особено в дълбочина.

Лъв

Лъвовете взимат присърце призивите за отговорност и социална изолация. Мерките за ограничение не са приятни за тях, но са готови да ги понесат стоически, за да помогнат на близките си и хората въобще. Те са отговорни по природа. На Лъвовете им е вродено да се грижат за хората около себе си. Изолацията все пак ще им се отрази зле, ако са затворени напълно сами вкъщи. Ако обаче имат човек от семейството до себе си, всичко ще е наред.

Дева

Девите са чистофайници и ще преобърнат целия си дом, за да го почистят и дезинфекцират възможно най-щателно според препоръките на здравните власти. Домът им свети от чистота поначало, но социалната изолация ги кара да предизвикат още повече перфекционизма си по отношение на чистотата. Снабдени са с всичко необходимо за тази цел още преди настъпването на пандемията.

Везни

Любимото занимание на Везните по време на самоизолация е четенето на мнения, случаи, казуси, различни мерки, които могат да се вземат със справяне с пандемията. Везните се колебаят кое мнение да изберат и приемат за свое, затова се нуждаят от обширно проучване. Спокойно могат да прекарат цяла седмица в такива занимания, размишлявайки.

Скорпион

Скорпионите се чувстват дълбоко обременени и потиснати от факта, че трябва да си стоят вкъщи. Тази зодия е една от най-социалните и веднага започва да мечтае отново за завръщането си на социалната сцена. Скорпионите понасят изолацията толкова тежко, че лежането на тъмно в хола на дивана ги кара дори да мислят, че отнякъде ще изскочи чудовище, което да ги погълне, въпреки че вече не са деца.

Стрелец

Стрелците прекарват цялата първа седмица от изолацията си в търсене на самолетни билети в желанието си да пътуват още в първия позволен миг след приключването на пандемията. Те са изпълнени с енергия и идеи, затова стоенето вкъщи не им пречи, а им помага да мобилизират всичките си идеи, за да стартират нов проект. Могат да бъдат фрийлансъри, предприемачи, онлайн бизнес мениджъри. Гъвкави и интелигентни са, затова и много често успяват в реализацията на идеите си в кризисни ситуации.

Козирог

За Козирозите е добре дошло да си останат вкъщи. Те могат изобщо да не излизат, стига да имат всичко необходимо. Ще напомнят непрекъснато на съквартирантите си да си мият ръцете и да не стъпват с обувки вътре. Ще приготвят всякакви полезни менюта за похапване през деня. Ще обособят ъгъла си за работа и ще включат на бързи обороти. Всъщност самоизолацията за тази зодия е време за почивка, от която се нуждаят.

Водолей

Водолеите обичат времето, прекарано сами, но след като свършат всичките си запаси от ядки, вафлички и закуски, те започват да търсят всевъзможни начини да нарушат изолацията. Намират си претекст да излязат до магазина. Разхождат кучето. Разхождат го пак. После отиват до аптеката, все пак аналгинът е свършил, пък главата може да ги заболи. Обаждат се на приятели, пишат си с някого, винаги имат отворен чат. Обичат да влизат от стая в стая, за да проверят какво правят другите вкъщи. Изобщо, Водолеят не е създаден да бъде лишен от възможност за общуване.

Риби

Рибите са интровертите на зодиака. Те обичат да прекарват време вкъщи поначало и изолацията изобщо не им пречи. Пречи им нагнетената обстановка на несигурност за бъдещето. Това е което ги тормози. Останалото за тях са бели кахъри. Стига да имат близък човек до себе си вкъщи, всичко ще бъде наред за тях. В такива моменти нежната им душа лесно се плаши и се нуждае от утеха и дълги разговори до зори.