Как да се гримирате, за да привличете вниманието на мъжете?

На какво си готова, за да привлечеш вниманието на мъжа, когото харесваш?

Да, на всичко! Строга диета, болезнени козметични процедури, много пари за козметика … Няма нужда, виж какво, всъщност, мъжете наистина обожават.

Червено червило

Червено червило – най-дълготрайната тенденция и най-продаваният козметичен продукт на всички времена. Червеното червило има дълга история: през 18-ти век се счита за символ на куртизанките, в началото на 20-ти век е знак за протест сред суфражетките. В епохата на великата Мерилин Монро червените устни се превръщат в класика и оттогава не са излизали от мода.

Черна очна линия

Не просто линия, а тънка, грациозна линия, нежно подчертаваща погледа. В комбинация с дълги мигли подлудява мъжете! И не забравяй, когато го гледаш, леко присвивай очи. Той няма да устои!

Опушени очи

50% от мъжете обръщат внимание на очите (веднага след като оценят гърдите). Затова се опитай да го привлечеш. Какво му харесва? Всичко е доста банално: ако не е очна линия, то леки опушени очи, направени в класически цветове като черно, сиво или кафяво. Но от зелени, сини и други сложни нюанси трябва да се въздържаш поне на първата среща. Мъжете не разбират тези цветове.

Дълги пухкави мигли

60% от мъжете просто обожават дълги, кокетно извити мигли.

Без грим

40% от мъжете предпочитат чистата, естествена красота, т.е. пълната липса на грим. Добра новина за тези, които дават половината си заплата за козметика. И за тези, които стават един час по-рано от любимия човек, за да имат време да се доберат до несесера с гримове и да се появят пред него в пълния си блясък.

Френски маникюр

И сега нещо неочаквано: 80% от мъжете обръщат внимание на ноктите ми! Да, харесват добре поддържани чисти нокти. И, разбира се, френски маникюр. Очевидно е, че тенденцията не се отказва от позицията си повече от 50 години.

Холивудски къдрици

Меките и естествени къдрици за по-голямата част от силния пол изглежда най-секси прическата на всички времена!

Разрошена коса

Докато правиш сложни манипулации и прически, изтощаваш косата си с маши, сешоари и преси, твоят мъж мечтае да измиеш всички тези „фалшиви“ къдрици и да разрошиш косата си.

Бразилска кола маска

В началото на 2000-та година се срещнахме с тази тенденция при интимните прически. Благодарение на героините от “Сексът и градът” се наложи за отрицателно време и да, мъжете я харесват!

Нежен аромат

Миризмата на жена е това, което възбужда мъжете! Не трябва да разчиташ на модерни сложни аромати, за първата среща избери нещо леко и свежо.