Как да омаете мъжете според вашата зодия?

Да познавате силните си страни означава да имате ясна представа какво искате от околните и как да го получите.

Някои дами отлично осъзнават колекцията си от качества, с която разполагат, и не се страхуват да я използват.

Други пък са по-несигурни и имат нужда от малко напътствия.

Всички имаме свой индивидуален подход, когато влизаме в ролята си на прелъстителки.

Но е всепризнат факт, че самоувереността е най-добрият аксесоар за всяка жена.

 

1. Овен. Той не робува на правилата, а ги създава. Околните са силно привлечени от ентусиазма и оптимизма, които излъчва постоянно.

 

2. Телец. Освен че са най-прекрасните приятели на света, Телците привличат с чувствената си натура. Въпреки че понякога прекаляват с ината си, те привличат с класата, която излъчват, и това, че са здраво стъпили на земята.

 

3. Близнаци. Близнаците непрекъснато са заети с нещо и не спират да правят планове за бъдещето. Тази зодия очарова с енергичността си и с нея никога не е скучно.

 

4. Рак. Тази зодия обича силно и е изключително лоялна към партньора си. Тези, които са обект на желание от рака, са най-големите късметлии на света!

 

5. Лъв. Всички искат Лъва в обкръжението си. Той е уверен, лоялен и щедър. Пленява със страстта и ентусиазма си, способен е да се справи с всичко.

 

6. Дева. Те са практични и държат всичко да бъде наред до най-малката подробност. Девата е реалист, който пленява с индивидуалността си.

 

7. Везни. Те изглеждат великолепно във всичко, което правят. Притежават отлични комуникативни умения и са много добри дипломати.

 

8. Скорпион. Те са пълна противоположност на везните. Интроверти по душа, те пленяват с лоялността си и са способни да изпитат дълбоки изпепеляващи чувства.

 

9. Стрелец. Стрелецът дава вид на апатичен и асоциален тип. Но веднъж щом го опознаете, ще се влюбите в приключенския му дух.

 

10. Козирог. Околните често мислят Козирога за надут и арогантен тип заради увереността, която излъчва. Когато той се влюби, е напълно отдаден на половинката си.

 

11. Водолей. Бунтарът на зодиака. Непрекъснато се впуска в търсене на вълнуващи нови предизвикателства. Хората бързо се влюбват в непокорния им дух.

 

12. Риби. Емоционални и чувствителни идеалисти. Хората се влюбват в дружелюбния им характер. Рибите не спират да търсят доброто у човека и именно това кара околните да ги обожават.