Какъв е маникюра на Кендал Дженър?

Много жени се интересуват от най-новите тенденции в маникюра и черпят вдъхновение от бюти влогъри и известни личности, които постоянно им дават идеи за разкрасяване на ноктите. Понякога прищевките на звездите са по-нестандартни и не допадат на всеки вкус, но в други случаи са доста практични. Да вземем пример от модела Кендъл Дженър, която наскоро се похвали с минималистични декорации.

Маникюрът в стил „negative space“ е сред предпочитаните от американката, която постоянно се снима за най-различни кампании и понякога се налага да сменя лака на ноктите си всеки ден, дори за няколко часа. Техниката, при която голяма част от плочката остава празна, е все още актуална.

Сестрата на милиардерката Кайли Дженър, която обожава прекалено дълги нокти тип „ковчег“, бе забелязана да посещава любимия си салон за маникюр в Холивуд. Няколко дни преди Международния ден на жената, тя е решила да си направи гел лак, по който да ѝ поставят съвсем миниатюрни елементи, които всъщност може да си направи и сама.

Маникюристът на Дженър споделя в Instagram снимка на това, което тя пожелала и от кадъра може да видите, че ноктите ѝ са много елегантни. Основата е нюд, като по нея има само по една точка и полукръг.

Минималистичните фигури са направени със светлозелен цвят.

Вглеждайки се по-внимателно в ноктите, ще видите, че те са съвсем обикновени и ако не сте почитатели на изграждането с акрил или гел лак, то може да си направите маникюр в стил „негативно пространство“ и у дома, като сложите безцветен или по-нежен лак за основа.

View this post on Instagram

@calvinklein #MYCALVINS #CKHOLIDAY

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on