Какви са лошите качества на всяка една зодия?

Близнаци: твоят знак е най-сложен, защото се свързва с появата на две лица. Характерно за близнаците е, че менят своето мнение през пет минути и трудно могат да вземат решения. Цялата тази смяна на лица пречи на взаимоотношенията ти с хората. Не е необходимо да анализираш толкова задълбочено всяка ситуация. Пусни се по течението и ще видиш колко бързо животът ще стане песен.

Овен: ти си първият зодиакален знак и поради тази причина ти е необходимо постоянно внимание. Искаш всички да те разпознават и да знаят името ти на всяка цена. Убедена си в своите идеи и смяташ, че винаги си права. Това често дразни околните и ги отблъсква. От друга страна, идеите ти са креативни и биха те издигнали до ниво на лидер. Когато си с приятели, не забравяй да ги попиташ как се чувстват и да ги слушаш наистина. Използвай страстта и ентусиазма си, за да ги подкрепяш, когато имат нужда. Бъди по-сдържана и не изисквай от хората задължително да знаят коя си.

Риби: живееш в собствен свят, изгубена в собствените си мечти, а реалността е съвсем друга. Трябва да стъпиш здраво на земята и да спреш да живееш в илюзия.

Водолей: ти си общителна личност. Обичаш да дискутираш различни теми, но недостатъкът ти е, че не изслушваш чуждата гледна точка. Трябва сериозно да поработиш над това.

Козирог: работиш на пълни обороти, но пропускаш да си припомняш, че ти също имаш нужда от почивка. Не е необходимо да се скъсваш от работа, за да направиш впечатлените. Хората знаят какви са възможностите ти и държат на теб. Отдели си няколко дни за почивка и не мисли за нищо.

Скорпион: твоят знак е обвит в мистерия. Обичаш да проучваш всичко и всички, а разкриването на тайни е твоята стихия. Успокой се! Знаем, че това си има обяснение и травмите от миналото те подтикват към съмнения по отношение на настоящето. Хубаво е да даваш шанс на останалите, защото има хора, които наистина държат на теб, но мнителното ти отношение ги отблъсква.

Стрелец: обичаш да излизаш извън зоната на комфорт и да научаваш нови неща. Тази черта е колкото позитивна, толкова и негативна. Всезнайковците не са сред най-обичаните. Хубаво е да предаваш своите знания, а не да натякваш колко си умна и начетена.

Везни: ти си страхотна приятелка. Отдаваш се напълно на хората и постоянно бдиш над тях. Но когато усетиш, че нещата не са споделени идва време за конфликт. Човешките взаимоотношения ти допадат, но трябва да разбереш, че доброто ти настроение зависи единствено от теб самата.

Дева: имаш манията да държиш нещата под контрол. Искаш всички около теб да бъдат доволни и щастливи. Понякога нещата не могат да се развият според плана ти и това води до негативни последици за теб и за здравето ти. Хубаво е, че си правиш планове, но винаги имай едно наум.

Лъв: твоят знак е свързан със Слънцето. Ти си ослепителна, но не бива да го натякваш постоянно. Егото ти е огромно, а това е дразнещо за хората около теб. Способна си да говориш цял ден единствено за себе си, защото вниманието на околните е от първостепенно значение. Хората те харесват, но не е необходимо постоянно да изискваш вниманието им. Хубаво е и ти да изслушваш.

Рак: емоцията често взема превес над разума ти. Ти си човек, който изпитва силна емпатия към останалите. Няма нищо лошо в това да бъдеш емоционална, но в рамките на нормалното. Прекалената емоционалност кара хората да се отдалечават от теб, защото не знаят как да реагират в определени ситуации.

Телец: най-характерната ти черта е твоята упоритост. Тя обаче се появява, в случаите, когато не си съгласна с нечие мнение. Имаш огромно чувство за етика и морал, но трябва да престанеш да смяташ, че ти си най-права от всички. В противен случай ще загубиш уважението на околните.