Каква сте според зодията: дявол или ангел?

Макар да е ясно, че в живота има 50 нюанса сиво и че нищо не е само черно и бяло, понякога има хора, които са по-лоши и пакостливи от други.

Представяме ви класация на зодиите – от най-големите послушници до най-големите пакостници с дяволити помисли и действия.

1. Везни

Вие сте най-чистите и най-красивите сред ангелите. Вие сте толкова не осквернени, че и Господ може да ви пита за съвет. Толкова сте праведни, че трябва да носите железни обувки, които да ви държат на Земята. В противен случай директно ще се изстреляте към Рая.

2. Телец

Имате прощаващо сърце и никога не таите злоба. Всеки ви има за свой любимец. Помагате на старици да пресекат улицата, сваляте котенца от дърветата и вадите бебета от горящи сгради. Единственият ви недостатък е, че понякога сте прекалено мили. Това може да ви изиграе лоша шега в свят, пълен с дяволи.

3. Риби

Имате свой етичен кодекс, който следвате невъзмутимо. Вие сте мили, грижовни, прощаващи и емпатични. Единственият ви недостатък е, че имате склонността да се ядосвате, когато другите не отвръщат на вашата добрина и щедрост.

4. Стрелец

Да обичате другите за вас е по-лесно от дишането. Преминавате през живота с усмивка и с песен в сърцето. Обичате да забавлявате околните. За вас истината е най-ценното нещо и единствено лъжата може да накара да покажете дяволските си рогца.

5. Водолей

Вашата най-голяма добродетел е безкрайното ви желание да правите услуги на останалите. Обичате да носите радост на околните. Вие сте честни, мили и обичливи. Единственият ви грях е, че прекалено засиленото ви желание за секс може да доведе до необмислени решения.

6. Близнаци

Разбира се, че вие сте по средата на класацията. На едното рамо винаги имате ангел, а на другото дяволче. Дали ще решите да сте добри или дяволити зависи до голяма степен как сте станали от леглото. Вие сте като денят и нощта, като лятото и зимата – кълбо от противоречия.

7. Лъв
Вие сте благородни, силни, красиви и магнетични, докато някой не провокира лошата ви страна. Тогава показвате зъби. Обичате да правите добрини, но ако някой ви пресече пътя, не му прощавате. И със сигурност ще направите така, че да му държи влага до края на живота.

8. Рак

Вие искрено искате да сте добър човек, но в живота има толкова много изкушения, че е трудно да устоите. Един типичен ден за вас включва да заведете племенницата си на училище, да минете през йога класа си и да посетите леля си в болницата, а след това да се отдадете на сексуални ласки с мъж, когото сте намерили в някой сайт за запознанства.

9. Дева

Вие сте забавни, топли, щедри хора, харесвани доста. Освен това сте роби на собствените си желания. Ако някой дръзне да извади лошата ви страна, ще търсите отмъщение и няма да спрете, докато не получите възмездие. За вас е важно да унижите този, който ви е подразнил.

10. Овен

Имате толкова много пороци, че сте на ръба останалите зодии да ви завидят. Обичате секса, алкохола, хазарта, падате си по лъжите, изневярата… Имате цял арсенал от оръжия, ако някой реши да кръстоса шпаги с вас. Но преди да му забодете ножа в гърба, ще го разсмеете, защото притежавате гениално чувство за хумор.

11. Козирог

Има причина Дяволът често да е изобразяван с глава на коза. Това е така, защото Дяволът сте вие. С удоволствие ще позирате за поредния негов портрет. Избягвате да правите добро, защото намирате това за слабост. Ще правите пакости, докато не ви хванат, а после ще се преструвате, че се извинявате. Понякога дори сами се принасяте в жертва, но това е само привидно.

12. Скорпион

Има седем кръга на Ада, но вие имате отделен осми, в който сте се разположили удобно. Вие сте живото превъплъщение на дяволитото. Вашият сексапил е толкова могъщ, че може да накара и най-големият праведник да съгреши.