Каква е тайната Адел зад отслабването й?

След раздялата със съпруга си преди половин година певицата Адел се загуби от полезрение – нямаше нови музикални проекти, с които да изненада феновете си, а нейни снимки в профилите й в социалните мрежи почти липсваха. Поне разбрахме, че е прекарала добре лятото си, забавлявала се е с приятели и е успяла да свали няколко килограма.

Свалянето на тегло и свежото излъчване беше забелязано още преди месеци, когато Адел се снима с идолите си от детството – момичетата от Spice Girls.

 

Последното доказателство, че 31-годишната изпълнителка на „Rolling in The Deep” е твърдо решена да се раздели със старата си визия са снимки от рождения ден на певеца Дрейк, на който Адел е била специален гост. Фотосите бяха разпространени бързо из мрежата, а всички отбелязаха колко добре изглежда и колко още е отслабнала певицата. На фотосите от партито тя е с кадифена дълга рокля без ръкави, която разкрива значително по-тънките ръце на Адел.

 

Питате се как Адел еуспяла да смъкне толкова килограми за няколко месеца? И ние!

Тайната се крие в пилатес – система от упражнения за разтягане, сила и гъвкавост, по която певицата се запалила. Пилатесът е много популярен сред знаменитостите и световноизвестните и секси тела, които гледаме всеки ден в социалните мрежи и по списанията, като например Дженифър Анистън. По упражненията Адел била запалена от съпругата на Роби Уилямс – Ейда Фийлд, която я завела на курс.

За видимата загуба на килограми Адел все още не е говорила публично, но по всичко личи, че промяната й се отразява много добре – и физически, и емоционално.