Каква е грим рутината на Меган Маркъл?

Много преди Меган Маркъл да се превърне в официалната половинка на принц Хари (и да стане най-търсената актриса в Гугъл за 2016г.), тя имаше доста фенове заради участието си в сериала „Костюмари“, а и заради модния си блог. За щастие, Меган винаги е била отворена да говори за нейната бюти рутина. Оказва се, че гримът на херцогинята на Съсекс съвсем не изисква майсторско боравене с четките, а е доста семпъл и лесен за пресъздаване, както може да видите във видеото по-долу.

5 продукта, 5 минути

В интервю за Allure през 2014 година Маркъл обясни, че фен на максимално лесния грим, който само освежава, без да прикрива. “Рутината ми е много проста – 5 продукта и 5 минути. Използвам коректор, спирала, руж, хайлайтър и гланц. Това е любимият ми вид външен вид.”

Хидратация и блясък

Друга важна част от грима на Меган е блясъкът. Тя не е фен на матовите финиши, независимо дали става дума за лице, устни или клепачи. Както всички знаем, хидратацията е от първостепенно значение за сияещото лице. През 2017 година в интервю за Beauty Banter, тя казва, че „Хайлайтърът ми е най-добър приятел. Винаги добавям на ключовите места, дори и във вътрешния ъгъл на окото.“

 

Добре оформени вежди

Веждите на Меган рамкират идеално формата на окото й. Шерил Райли от лондонския салон Nails and Brows се грижи за тях от 2016 година насам. Известната козметичка сподели пред People, че Меган е избрала класическата форма на Одри Хепбърн, тъй като тя е подходяща за жени с различни форми на лицето. Характерното за тази форма е, че няма ясно изразена арка и дебелината е почти една и съща във всички части на веждата.