Зодиите, които са най-склонни на изневяра

За съжаление изневярата се случва по-често, отколкото някой от нас би искал, а идентифицирането на измамник в началото не е толкова лесно, колкото бихте си помислили.

Но ако търсите напътствия в тази област, астрологията може да ви помогне.

Според астролозите някои зодиакални знаци са по-склонни да изневерят от други, а някои дори ще положат усилията да го скрият.

„Всички имаме своите нужди в една връзка, за някои зодии, може да се каже по твърдо“, казва астрологът Синди Маккейн пред Bustle.

„Тъй като не можем да избереш в кой да се влюбиш, понякога се влюбваме в хора, които са склонни да направят изневеря“.

Кои са зодиите, които най-често изневеряват ?
В зодиака има три „основни модалности“ или начини, по които характеристиките се изпитват, изразяват или приближават, за които трябва да сте наясно.

Кардиналните зодии (Овен, Рак, Везни и Козирог) са тези, които обичат да предприемат инициативи. Фиксираните зодии (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей) обичат да запазват статуквото, а изменчивите знаци (Близнаци, Дева, Стрелец и Риби) са склонни да бъдат много адаптивни.

След, като прочетете тази статия, интересна за вас ще бъде и статията ни – 5 видове изневеря

Поради това има много по-голяма вероятност фиксираните знаци да останат верни, за разлика от всички останали.

„ТОВА СА ХОРА, КОИТО ПО ПРИНЦИП НЕ ОБИЧАТ ПРОМЯНАТА. ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ИМ РОЛИ В ТЯХНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ Е СТАБИЛНОСТТА“, КАЗВА МАККЕЙН. „

Това не означава, че всички те ще бъдат само верни – всички сме подвластни на сложния характер да бъдем хора – но има много по-голям шанс фиксираните знаци да бъдат верни .“

Въпреки че някои зодии са по-склонни да останат верни от други, не всеки човек, който попада под определен знак, е предопределен да бъде неверен.

Но ако търсите логика в вида на зодията, ето зодиите, които най-вероятно ще изневерят и скрият.

1. Овен (21 март – 19 април)
Овенът е зодия, управляван от Марс. Марс е планетата на действието, агресията и сексуалността. По друг начин казано, Овенът е зодия, която най-вероятно ще изневери, без да мисли.

Според Трип техните импулси и желания могат да се попречат и на най-добрата им преценка.

„ОВНИТЕ СЪЩО ИМАТ КРАТКИ ИНТЕРВАЛИ НА ВНИМАНИЕ И РОМАНТИЧНОСТ, КОИТО СЛЕД ВРЕМЕ ИМ СТАВАТ СКУЧНИ, ВОДЕЩИ ГИ КЪМ СЛЕДВАЩИЯ ЧОВЕК, КОЙТО ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО ИМ“, КАЗВА ТЯ.

Когато става въпрос за скриване на изневяра, те ще се опитат, но също така ще им е трудно да го направят. „Те са склонни да са твърде прибързани и нетърпеливи, което може да доведе до грешки“, казва Трип.

Те няма да признаят направо да изневерят, без да бъдат подканени, но ако ги разкрият, те ще бъдат директни за това.

2. Близнаци (21 май – 20 юни)
Сред всички зодии на зодиака може би най-вероятно ще изневерят Близнаци.

В края на краищата те са синвол на Близнаците, така че има поне две страни на тяхната личност, които трябва да познавате.

Според Маккейн, Близнаците се нуждаят от разнообразие, свобода и гъвкавост в живота си, за да бъдат щастливи.

„Те са социалните пеперуди на зодиака, така че дали си пишат с някой, или просто си говорят, то е част от деня им“, казва тя.

Близнаците са склонни да имат двойници на всичко (понякога кратни).

„ПРИЧИНАТА ЗА ДУБЛИРАНЕТО Е, ЗАЩОТО ТЕ ИСКАТ ДА ЗАДОВОЛЯТ КАКТО ЕМОЦИОНАЛНИТЕ, ТАКА И ПСИХИЧЕСКИТЕ АСПЕКТИ НА СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ“, КАЗВА МАККЕЙН.

Понякога това може да включва проучване на няколко взаимоотношения едновременно. Но за Близнаци това може да не се счита за изневяра

Въпреки че никога не възнамеряват да изневеряват, понякога това просто се случва. Когато го направят, Близнаците ще намерят начин да говорят за него. „Близнаците са много умни и биха намерили начини да скрият изневярата си от партньора си“, казва астрологът Ейми Трип .

„Ако бъдат хванати, по-вероятно е да ви кажат какво искате да чуете.“ Разбира се, това не е така за всички Близнаци, а просто нещо, което трябва да се отбележи.

3. Везни (23 септември – 22 октомври)

Те се символизират от везните, така че балансът е супер важен за тях и наличието на добри отношения е част от това.

Ако Везни изневеряват, това е така, защото се стремят да изпълнят това, което смятат, че не получават от партньора си във връзката. Те ще се почувстват ужасно виновни за изневяра, но за да запазят мира, ще направят всичко възможно да го скрият от вас.

„Везните не са толкова тайни като Скорпион или Риби и не са толкова бързи като Близнаци“, казва Маккейн.

Ако бъдат поставени в ъгъла, те ще бъдат честни„Най-важното, което трябва да знаете е , че те наистина не са имали намерение да изневеряват“, казва тя. „

Докато партньора на Везните задоволява всички техни нужди, ще имате верен партньор.“

4. Скорпион ( Октомври 23 – Ноември 21 )
„В действителност Скорпионът е един от най-верните от всички зодии; обаче, ако изневерят, има вероятност да го скрият“, казва Маккейн.

Това е така, защото пазенето на тайни е в самата природа на Скорпион.

Но когато става въпрос за изневяра във връзка, казва тя, често има много по-дълбока причина, защо Скорпион би изневерил.

Въпреки че никога няма добро извинение за изневяра, типичният лоялен Скорпион ще реши да изневери поради дълбоки емоционални рани или прекъсване на връзката.

Някои Скорпиони могат дори да се насладят на рисковете от „тайната романтика, защото получават тръпка от запазването на това в дълбока тайна“, казва Маккейн.

Скорпионът се управлява от Плутон, който е планетата на онова, което е мистериозно и скрито.

Затова, когато става дума за укриване на връзка, Скорпионите може би са най-умелите в това.

Добрата новина е, че Скорпионите ценят лоялността в отношенията си. Така че в случай, че бъдат хванати да изневеряват, вероятно няма да го направят отново.

„Обикновено Скорпион преминава през някаква кризисна ситуация, но излиза от нея напълно променен и обновен като феникс, издигащ се от пепелта“, казва Трип.

„Ето защо те са знакът за тотална трансформация.“

5. Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите, като Близнаци и Везни, е друг знак за двойственост. Както можете да видите, те се символизират от две риби, плуващи в противоположни посоки.

„Те са заинтригувани от полярности, така че са склонни да се намагнетизират от онова, което е противоположно на връзката, в която са“, казва Маккейн.

„Носейки розови очила, тревата винаги изглежда по-буйна от другата страна.“

Що се отнася до пазенето на тайни, Риби са много добри в това. „Те просто смятат, че не е на никой работа да знае какво и как правят те“,

Въпреки че Риби ще се радват на аферата си, те не се радват на изневяра. Ако в сегашната си ситуация са недоволни, те са склонни да се отдадат на фантазиите си и ще бъдат захвърлени в афера.

Тъй като не им харесва конфликт, те ще се опитат да го скрият, доколкото могат. Добрата новина е, че те не го правят често .

„ДОКАТО СТЕ НЕЖЕН И СЪПРИЧАСТЕН ПАРТНЬОР, КАЗВА МАККЕЙН, ВАШИТЕ РИБИ ЩЕ БЪДАТ ВЕРНИ.“

Ако се срещате с някой от горните „измамници“, не е нужно да се притеснявате. Само защото са известни с това, че изневеряват, това не означава, че вашият партньор в крайна сметка ще изневери.

Толкова много други фактори влизат роля в това дали човек ще изневерява или не. Що се отнася до астрологията, някои хора могат да имат други аспекти в своята карта за раждане, които евентуално могат да противодействат на склонността им към изневяра на техния знак

Всеки е способен да изневери. Няма значение кой зодиакален знак сте. Близнаци, Скорпион, Везни, Риби и Овен са само избраните няколко, които са по-склонни да го направят и ще се опитат да го скрият.