Звездни двойки, за които разликата във възрастта не е пречка

За любовта възраст няма и има немалко примери и сред звездите, при които разликата между партньорите е голяма. Но това не е пречка да са щастливи и да се радват на здрава връзка.

Вижте 5 примера за такива двойки.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс – 11 години

Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на лентата „Зелен фенер“ през 2010 г. По това време Райън беше женен за друга блондинка – Скарлет Йохансон. Отношенията между Рейнолдс и Йохансон бяха далеч от идеални и появата на хоризонта на Блейк само добави гориво към огъня на брачния живот. Романът им се разви със светкавична скорост и година след като се срещнаха вече имаше и сватба. Между другото, Лайвли допадна на Тами, майката на Райън, въпреки сложния ѝ характер. В края на декември 2014 г. двойката се сдоби с дъщеря, а през 2016 и 2019 година отново станаха родители на момичета.

Резултат с изображение за „блейк лайвли и райан рейнольдс“

Амал и Джордж Клуни – 17 години

Години наред Джордж Клуни много усърдно и умело избягваше капаните за брак, дори всички прогнозираха, че едва ли някога ще се ожени. Докато не се появи Амал Аламудин. Адвокатът и активист за правата на човека започна „атаката“ през 2013 г., когато се сприятели с Клуни на благотворително събитие. След сериозна връзка двамата обявиха годежа си година по-късно, не закъсня и сватбата им.

Резултат с изображение за „амал и джордж клуни“

През 2017 г. двойката стана родители на близнаците Ела и Александър. Амал е 17 години по-млада от Джордж и, както изглежда, това е перфектната разлика във възрастта за Клуни, чиято предишна страст беше италианският модел Елизабет Каналис и американската спортистка Стейси Киблер – и двете на същата възраст като съпругата му.

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли – 19 години

Холивудският мачо и „ангелът“ на Victoria’s Secret са с разлика от 19 години. Джейсън и Роузи се запознават през 2010 г. на един от музикалните фестивали в Калифорния. Романът между двамата се развива бързо и след месец вече живеят заедно.

Резултат с изображение за „джейсън стейтъм и роузи“

Те планираха да узаконят връзката през лятото на 2014 г., но сватбата така и не се състоя. Но причината не бе, че е угаснала любовта между тях. През 2016 г. двойката обяви, че са се сгодили, а през 2017 г. Джейсън и Роузи станаха родители на сина на Джак – Оскар.

Брус Уилис и Ема Хеминг – 23 години

В продължение на 13 години Брус беше женен за Деми Мур – тя беше само 7 години по-млада от съпруга си. След развода през 2000 г. актьорът се насочи към още „по-агнешко“. През 2009 г. той се ожени за модела Ема Хеминг, която е с цели 23 години по-млада от него. Подобно на Мур, настоящата съпруга на Уилис го дари с две дъщери.

Резултат с изображение за „брус уилис и ема хеминг“

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас – 25 години

Любовната им история започва през 1998 г., тогава Майкъл все още е женен за Диадра Лукър, с която отгледа сина на Майкъл.

Дъглас се влюбва в Катрин от пръв поглед и произнася пророческата фраза „Искам да стана баща на вашите деца!“. Майкъл ухажва Катрин в продължение на шест месеца и в крайна сметка успява. Отначало актрисата се притеснява от реакцията на родителите си заради огромната разлика във възрастта. Но те неочаквано дават съгласието си за брака ѝ през 2000 г. Двамата имат две деца.

Резултат с изображение за „катрин зита джоунс и майкъл дъглас“

Любовта на актьорите премина през сериозни изпитания – Катрин се бори с биполярно афективно разстройство, а Майкъл победи рака. Но въпреки това те все още са заедно.