Женски тайни, които крием от мъжете

Може да имаш гадже от 2 седмици, може да си в сериозна връзка от 2 години или пък да си омъжена от 20 – това няма значение. Ние, жените, винаги пазим своите малки тайни и не се разкриваме на 100% пред мъжете в живота ни.

Не че се притесняваме или ви нямаме доверие, момчета. Просто обичаме да пазим някои неща само за себе си (точно като четката ни за зъби).

А и не виждаме лошо да поддържаме малко неразкрита мистерия около личността ни, дори и в дългогодишните ни връзки.

Истината е, че е по-добре мъжът ти да не знае абсолютно всичко за теб – от истории за предишните ти гаджета до навиците ти в тоалетната.

Е, днес решихме да ви позабавляваме и да ви разкрием някои от малките тайни на повечето жени (в някои от тях със сигурност ще се припознаете)! А последната със сигурност ще ви разтърси лекичко 😉

 

Имаме косми по лицето си – да, момчета – ние не се “събуждаме така”. Повечето от нас имат незабележимо окосмение по лицето, а други (не чак такива късметлийки) имат и забележимо, което се налага да премхват с какви ли не средства.

 

И ние също се самозадоволяваме – не само мъжете имат своите нужди. И жените мастурбират, но не говорим за толкова толкова, колкото мъжката половина. Повечето от нас предпочитат да не споделят интимни детайли пред партньора си.

 

Не ни е супер приятно всеки път – не ни се иска да пукаме егото ви като балон, момчета, но жените не винаги получават това, което искат под завивките. Понякога дори лъжем и симулираме. Упс.

 

Отделяме газове – да, не е секси, но и жените сме хора, което значи, че пръцкаме от време на време. Не очаквайте всички дами да си го признаят, но… физиология, какво да я правиш.

 

Теглото ни – килограмите, които кантарът ни показва, са може би най-ревностно пазената ни тайна. Дори и омъжените от десетилетия жени, не искат да разкриват цифрата пред съпрузите си.

 

Мъжете, с които сме спали – разкриването на тази бройка всъщност не е от чак толкова голямо значение, или поне си казваме това, когато поправяме броя според това на кого го споделяме.

 

Продължаваме да сме гладни след онази салата – това се случва най-често в ранните етапи от връзката, когато все още не искаме да изглеждаме като озверели от глад прасета. Поръчваме си само салата в ресторанта и след това цяла вечер умираме от глад заради пустия му срам.

 

Онова нещо, за което те помолихме? Можем да си го свършим и сами – но искаме да се чувстваш силен, мъжествен и полезен. Или просто искаме да те видим леко потен и без тениска.

 

Нуждаем се от вас – доста често жените (а и мъжете) се държат като направени от желязо. Истината е, че ни е страх да си признаем, че имаме нужда от партньор до себе си и с него се чувстваме по-сигурни и по-обичани. Ние сме силни и независими жени, но се влюбваме! А всички знаем, че любовта те прави уязвим, но и много щастлив.