Дрехи, които преди бяха антитренд, а сега са моден хит

Ясно е, че модата непрекъснато се променя, но понякога е просто необяснима. Често се случва нещата, които са били смятани за безобразни, да станат модни тенденции. Събрахме тези, които доскоро бяха антитренд, а сега неочаквано се превърнаха в стилно решение.

Черни чорапи

Да, сега черните чорапи са не само допълнение към официалния костюм на мъжете, но и модна тенденция. И обувките не трябва да са в тон, могат да бъдат маратонки и дори (о, да!) токчета и сандали.

Резултат с изображение за „black socks fashion women“

Клош

Здравейте, разкроени дънки от 90-те! Всъщност в този модел има очевиден плюс: правилно подбраната кройка визуално удължава краката и забележимо ги изтънява. Време е да се откажеш от всички стереотипи и да пробваш!

Резултат с изображение за „wide jeans fashion“

Овърсайз

Ерата на плътно прилепналите дрехи плавно отива в забрава. Скини дънките вече не са на мода. Якета, пуловери, рокли, избрани в твоя размер, изглеждат неактуални. Време е за обем и безформени силуети. И отново има обяснение за това. Разликата в обемите подчертава женствеността, прави фигурата по-слаба, а също така ти позволява да създаваш многослойни стайлинг решения, които също са на върха на модните тенденции.

Резултат с изображение за „oversize fashion women“

Дънки с ниска талия

Няколко сезона дънките с висока талия бяха на върха на стилния Олимп, но не успяха да се превърнат в безусловна класика. Тенденцията, която за първи път премина в категорията на антитренда, се завърна с подновена сила. Ниската талия. Да, това е доста капризна тенденция и за да изглежда наистина стилно и да не разваля фигурата, трябва внимателно да избереш размера и кройката на дънките.

Резултат с изображение за „low waist jeans bella hadid“

Комбинацията от злато и сребро в бижутата

И тази нова тенденция разрушава стереотипа на типа „чанта в цвета на обувките“. Сега е възможно и необходимо да се комбинират златни и сребърни аксесоари. Моделите, обединяващи различни метали, вече не се считат за лош вкус. Правилно подбран комплект бижута на врата изглежда много женствено.

Резултат с изображение за „gold and silver jewlry celebrities“