Дрехи, които ни карат да изглеждаме по-слаби

1. Изберете дънки с висока талия
За да изглеждате по-слаби, имате нужда от чифт дънки с висока талия в гардероба си. Този модел оформя приятно дупето, прибира талията и издължава краката. Дължина до глезените е онова, от което имате нужда. Няма как да сгрешите с чифт дънки с висока талия.

 

2. Използвайте бижута за отвличане на вниманието
Красивото и открояващо се бижу е онова, което ви трябва, за да привлечете вниманието на едно място и да го отвлечете от друго. Обемните огърлици, масивните гривни и обеци са идеални за този повод. Коланът на талията пък е незаменим, за да изглежда тя по-тънка, а фигурата да придобие извивки на пясъчен часовник.

 

3. Избягвайте разкроените дрехи
Често срещана заблуда е, че по-пищните дами трябва да носят широки дрехи. Перфектно изглеждащата фигура не се получава като резултат от прикриване. Вместо това намерете онези кройки и размери, които ви прилягат перфектно. И това почти никога не са торбестите дрехи.

 

4. Об(л)ичайте вертикално райе
Принтовете са най-добрият приятел и най-големият враг. Правилно подбраният принт може напълно да промени начина, по който изглеждате. И ако желаете да сте малко по-слаби, то вертикалното райе е незаменим другар. Този принт издължава фигурата и прикрива недостатъците, особено при добре скроена дреха.

 

5. Опитайте поли и рокли с А-силует
А-образният силует на поли и рокли прикрива почти всички недостатъци и ви прави да изглеждате по-слаби. Изберете дължината, която ви подхожда най-добре. За по-ниските дами тя е около и над коляното, а за по-високите около и под коляното. Съчетайте с V-образно деколте и имате перфектния тоалет.

 

6. Избирайте бельото си умно
Независимо колко добре изберете и съчетаете дадена дреха, то тя няма да ви отива, ако под нея сте с неподходящо бельо. Сутиенът трябва добре да обхваща бюста, а на гърба да не се впива прекалено. Бикините/ боксерките или прашките също трябва добре да пасват на дупето, без да се отбелязват. Правилно избраното бельо е първата крачка към безупречния стил.

 

7. Не подценявайте всемогъщото черно
Ако искате да изглеждате по-слаби, черният цвят е най-добрият ви приятел. Съветваме ви да избирате черно за онази част от тялото, която искате да изглежда по-слаба. И тук обаче е нужно да подходите умерено. Черно от глава до пети не е препоръчително и винаги има нужда от цветен аксесоар или бижу.