Джъстин Тимбърлейк опроверга слуховете, че изневерява на Джесика Бийл

Преди седмица новината за интимните отношения между Джъстин Тимбърлейк и актрисата Алиша Уейнрайт взриви медиите и разгневи феновете. Актьорът взе решение да сложи край на мълчанието си по темата и да опровергае всички слухове.

Въпреки че близки до актьора източници застанаха на негова страна, снимките в социалните мрежи бяха напълно достатъчни, за да разстроят съпругата на Джъстин – Джесика Бийл. На въпросните кадри се вижда как Тимбърлейк и Уейнрайт са хванати за ръка и демонстрират повече от колегиални отношения.

Джъстин Тимбърлейк реши да вземе отношение по темата и да защити себе си и своето семейство.

„Стоях далеч от клюките възможно най-дълго, но заради моето семейство усещам, че е важно да обърна внимание на слуховете, които нараняват любимите ми хора“, пише актьорът в социалните мрежи.

„Нека бъде ясно, че няма нищо между мен и Алиша. Пих твърде много онази вечер. Трябваше да помисля повече. Това определено не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на прекрасната си съпруга и на цялото семейство заради това, че ги поставих в тази срамна ситуация“, добавя Тимбърлейк.