Джъстин Бийбър се завърна в музиката с новия си сингъл “Yummy”

Четири години пауза бяха нужни на Джъстин Бийбър, за да запише нова музика, но най-после сингълът му “Yummy” е тук.

Късно снощи поп звездата качи аудиото в мрежата, като за няколко часа песента събра половин милион гледания. Успехът му обаче е далече от фурора, който предизвика Селена Гомес със своето завръщане, благодарение на личните разкрития в нейните песни.

“Yummy” е доста лековато парче, както отбелязаха и първите коментирали в YouTube. Голяма част от феновете на Бийбър изразяват разочарование и споделят, че са очаквали по-силно и запомнящо се парче, но има и такива, на които сингълът им харесва.

Продължителната пауза, която Джъстин Бийбър направи в кариерата си, беше с цел той да възстанови силите си. През 2017-та се наложи той преждевременно да прекрати турнето си Purpose World Tour заради екстремно изтощение.

Миналия септември, в дълъг и много откровен пост в инстаграм, Джъстин адресира проблемите, които му е донесла ранната слава.

Ставайки известен и богат едва на 13 години, той се превръща в разглезен младеж, който взема поредица от грешни решения. Джъстин признава и че на 19 години вече е злоупотребявал с тежки наркотици.

“Всички наоколо правеха всичко за мен и затова аз така и не се научих на елементарна отговорност”, честен е с феновете си Джъстин. “Отне ми години да променя ужасните си навици и да поправя онова, което съм причинил във връзките си”.

“От един от най-обичаните поп идоли се бях превърнал в един от най-мразените хора в света”, казва още изпълнителят.

За промяната в живота си той благодари на своите близки и най-вече на Хейли Болдуин. Според Джъстин, съпругата му е човекът, който не спира да го подкрепя и окуражава да продължи с промяната към по-добро. Джъстин също така е открил опора и в религията, а се говори и че е започнал да посещава психолог.