Джеси Джей и Чанинг Тейтъм възобновиха връзката си

Още не сме спрели да говорим за раздялата на Джеси Джей и Чанинг Тейтъм и те ни дадоха нов повод за разговори – събраха се.

Да, имаме супер новина за феновете на двойката. 39-годишният Чанинг Тейтъм и 31-годишната Джеси Джей пак са заедно. Близък до двойката е споделил пред People, че актьорът и певицата са оправили отношенията си след месец раздяла. Според близкия приятел на Чанинг, времето, прекарано далече един от друг, е било в плюс за връзката им.

„Направиха пауза и прекараха няколко седмици един без друг, но в крайна сметка решиха, че всъщност им е по-добре да са заедно. Безкрайно щастливи са от решението си“, разказва още мъжът.

През изминалата седмица папараци изловиха звездите по време на съвместен шопинг в един от търговските центрове на Лос Анджелис. По думите на очевидците те са били в прекрасно настроение, прегръщали се и се целували. Говори се, че певицата се е преместила да живее в дома на Чанинг.

Нали не си забравила, че през април 2018 Тейтъм се раздели с жена си Джена Дюън (между другото, наскоро тя и приятелят Стив Кази станаха родители) и започна да се среща с Джеси през октомври 2018. Неочаквано, през декември 2019, звездите се разделиха.

„Там нямаше никаква драма, просто двамата решиха да се разделят. Останаха си приятели. Те имат различни приоритети в живота и малко допирни точки. Връзката им беше щастлива, но това не доведе до нищо сериозно. Освен това Чанинг трябва да прекарва много време в Лос Анджелис, за да общува с шестгодишната си дъщеря Евърли, а Джеси предпочита Англия. Е, все пак, те запазват топлите отношения“, каза тогава източникът на информация пред медиите.