Джена Дюан и Стив Кази вече са сгодени

Честито на Джена Дюан и Стив Кази!

Във вторник двамата обявиха, че са сгодени. Двойката публикува в Инстаграм идентични снимки, с които съобщиха щастливата новина. Публикациите веднага събраха хиляди харесвания и множество добри пожелания от близки и приятели на бъдещите съпрузи.

„Цял живот любов и развитие с теб… ти притежаваш сърцето ми“, написа Джена под снимката, на която се вижда диамантеният пръстен. От своя страна, Кази също изрази своята любов към годеницата си с мило послание в социалните мрежи. „Когато се събудиш сутрин, ще целуна лицето ти с усмивка, каквато никой досега не е виждал. Когато се събудиш сутрин, ще целуна очите ти и ще ти кажа, че теб съм обичал всичките тези години“.

Новината не е изненада за феновете на Дюан и Кази, тъй като двамата постоянно говорят, че искат да създадат семейство. Преди месец те обявиха, че очакват и първото си дете заедно.

Това ще е втори брак за Джена, която дълго време беше омъжена за актьора Чанинг Тейтъм. Двамата имат и 6-годишна дъщеря Евърли. Според източници, Тейтъм е много щастлив за бившата си съпруга и много я подкрепя.

Джена и Стив започнаха връзката си през 2018 година, след като се запознават чрез общи приятели. Оттогава двамата са неразделни и постоянно публикуват общи снимки заедно. Новината за втората бременност на актрисата също беше обявена в социалните мрежи.

„Да бъда майка е най-невероятното нещо, което ми се е случвало. Стив Кази, ти си дар от Бога и не мога да бъда по-благодарна, че ще увеличим семейството си!“, написа Дюан. Това ще бъде първо дете за Кази, който признава, че няма търпение вече да посрещне детето си.

Засега не се знае полът или кога ще се роди детето, но от снимките в социалните мрежи изглежда, че това ще е доста скоро.